INES ZA MIKROFONOM

Ovo vas čeka u 'Ruži vjetrova'

10.05.2012 u 16:50

Bionic
Reading

Nakon što je u 'Ruži vjetrova' u ulozi Ines otpjevala na karaokama pjesmu za doktora Nikolu, Anju Alač obožavatelji serije 'Ruža vjetrova' zasipaju pozitivnim komentarima

Anja je završila osnovnu glazbenu školu, smjer klavir, tako da je pjevački zadatak u 'Ruži vjetrova' odradila kao prava profesionalna zvijezda.

'Dosta često se uhvatim kako pjevam. S obzirom na to da sam završila osnovnu glazbenu školu, naučila sam kako pravilno koristiti glas i čitati note. Obožavam predstave i scene u kojoj glumci pjevaju. Tko zna, možda se jednom posvetim pjevačkoj karijeri', u šali je rekla svestrana glumica koja trenutačno svoje slobodno vrijeme provodi u Rovinju.

'Uživam u Rovinju! Trenutačno je pauza od snimanja i moram priznati da mi već pomalo nedostaje tempo rada koji imamo na setu 'Ruže vjetrova' u Splitu.'

I producenti serije su bili oduševljeni Anjinim glasom te su je pohvalili rekavši kako nije bila potrebna dodatna dorada njezinih vokalnih sposobnosti, jer su scenu pjevanja snimili iz prvog pokušaja.

Ines pjeva na karaokama