TV SAŠIN DAN

Rina će mu ispuniti rođendansku želju

  • Autor: tportal
  • 5.12.2008 14:55:08
  • 5.12.2008 14:00:00

Možda je to bila šala, a možda i nije, u svakom slučaju, Rina je Saši prepustila odluku da bira svoj poklon

Petak je i inače najvažniji dan u tjednu svih stanara budući da tada netko leti van, a današnji je petak za Sašu poseban. Danas je, naime, napunio dvadeset i šest godina. Bigi u tu čast od jutra pušta elektronsku glazbu po Sašinom ukusu, jer danas se ipak on treba najviše zabavljati.

 

 

Stanari su mu čestitali čim su ustali te su mu u jednome trenutku zajedno zapjevali 'Sretan ti rođendan'. Krešo i Marko su mu čestitali klasično muški - tapšanjem po ramenima i leđima, dok mu je nježni Mrkvica čak izradio darak.

 

Tako je Saša dobio malog 'aliena' izrađenog od preostalih ukrasa za japanke te ga je odmah zakačio na svoj mikrofon. No Rina ga je vjerojatno najviše obradovala pitanjem 'što bi htio', no on se nije odmah snašao. Prvo je odgovorio da će razmisliti do navečer, no mašta mu je ipak proradila pa joj je izdao veselu naredbu 'show me the titties!'. Iako malo začuđena, Rina mu je kroz smijeh odgovorila da mu to i nije neka sreća. 'Biraj nešto drugo', rekla je. Nismo sigurni što je imala na umu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više