TV TURSKE SERIJE

Prelijepa Asi i njen Demir vraćaju se na male ekrane

Jedna od najpopularnijih turskih serija 'Asi' vraća se na male ekrane. Od sredine svibnja obožavatelji će ponovo moći uživati u najpopularnijim zvijezdama Turske, Muratu Yildirimu i prelijepoj Tubi Büyüküstün

Prema mnogima najljepša turska glumica udala se za svog kolegu sa seta serije, Onura Salyaka, gledateljima poznatijeg kao Asina šogora Ziya. Osim u sapunici 'Asi', Tuba i njezin odabranik zajedno su glumili i u seriji 'Gonulcelen'.

'Asi' je epska priča o dvije ponosne ličnosti, smještena u predivnoj Antakiji, tajanstvenom i čarobnom mjestu na obalama Sredozemnog mora. Lokacija je dom kulture stare tisuće godina i prema legendi mjesto na kojem su se sljedbenici Isusa Krista prozvali kršćanima. Dok su gledatelji Murata Yildirima mogli pratiti u seriji 'Ljubav i kazna', privatni život lijepe Tube doživio je veliki procvat.

Prema mnogima najljepša turska glumica udala se za svog kolegu sa seta serije Onura Salyaka, gledateljima poznatijeg kao Asina šogora Ziya. Osim u sapunici 'Asi', Tuba i njezin odabranik zajedno su glumili i u seriji 'Gonulcelen' u kojoj je utjelovila lik Hasret. Osim što je ušla u bračnu luku, Tuba je postala i majka dviju blizanki.

Murat Yildirim trenutačno u Turskoj snima novu seriju 'Sunskular' nastalu prema scenariju popularnog filma 'Sleepers' iz 1996. godine u kojem glume Robert De Niro, Brad Pitt i Kevin Bacon.

Gledatelji Doma TV-a ponovno mogu uživati u životnoj priči ponosne Asi i njezina Demira od 16. svibnja.

167782 ,133177,131420 ,113996

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više