'BUDVA NA PJENI OD MORA'

Upoznajte nove seksipilne zvijezde iz susjedstva

03.05.2012 u 12:12

Bionic
Reading

S crnogorskom serijom 'Budva na pjeni od mora' muški gledatelji hrvatskih televizija dobili su još (barem) dva velika razloga za sjedenje pred televizijskim ekranima. Riječ je o ljepoticama Sanji Jovićević i Mileni Marić

Već dva tjedna žustro se brinemo i slatko smijemo velikoj ljubavi u malim začecima između Romea i Julije na budvanski način, Luke Radmilovića i Bojane Bačić. U isto vrijeme uživamo u budvanskom krajoliku i mirisu mora te opakoj ljepoti glavnih junakinja.

Iako bismo mogli nizati rečenice i rečenice o ljepoti Budve i njenih vala, ovo je priča o znatno ljudskijoj i nama bližoj ljepoti, začinjenoj finom dozom seksipila, zavodništva i prave koketne zloće. Riječ je, jasno, o ljepoticama koje krase crnogorsku seriju na RTL-u 'Budva na pjeni od mora', Sanji Jovićević i Mileni Marić

Krenimo od prve. 23-godišnja Sanja u seriji igra 18-godišnju Bojanu Bačić, razmaženu i samouvjerenu kćer bogataša koja je imala sve osim ljubavi. A kako to već ide u pričama omotanim sapunicom, upravo ljubav joj se dogodila. No, očekivano, u krivo vrijeme s krivom osobom. Naime, Bojana, kći lokalnog mafijaša i moćnika koji se povodi vlastitim pravdama i krivdama, izgubila je glavu za Lukom, sinom bivšeg policajca i sadašnjeg pravednika, ujedno nećakom inspektorice kojoj Bačićeva samovolja dođe poput kosti u grlu – ukloniti je ili se ugušiti od nje.

No to je samo serija. U stvarnom životu Sanja i Momčilo Otašević, koji u seriji igra fatalnog Luku, tek zajedno studiraju na Cetinjskoj dramskoj akademiji. Da bi sve ostalo u krugu obitelji, pardon, serije, Sanja je navodno, kako pišu srpski mediji, odnedavno u vezi s profesorom na Cetinjskoj akademiji, 21 godinu starijim Branimirom Popovićem koji u Budvi igra negativca Martina. No ljepotica i profesor negiraju vezu pa ćemo mi stati na njihovu stranu i odbaciti medijske kalkulacije.


Milena Marić u seriji igra fatalnu Linu, fotomodel na zalasku karijere. Lina je ujedno ljubavnica Save Bačića, gore spomenutog mafijoze, djevojka Lunje koji će preko nje ucjenjivati dragog joj mafijozu i štošta još.

Uloga seksi preljubnice prvi je izlet ispred kamera filmske, kazališne i televizijske producentice Milene koja je, između ostaloga, sudjelovala u regionalnom 'Survivoru'. S Linom Milena ne dijeli sklonost prema zauzetim muškarcima budući da, kako kaže, 'nikada nisam bila ničija ljubavnica jer bi to ugrozilo svu moju maštovitost i posvećenost u vezi'.

Nedavno je prekinula dvogodišnju vezu koja ju je snažno rastužila, no i pomalo razveselila brojne obožavatelje njenog lika i djela. Iako su mediji odmah počeli kalkulirati kako bi razlog prekida mogao biti Vlada Vuksanović, s kojim je fotografirana na aerodromu u čvrstom zagrljaju, Milena je to bespogovorno odbacila.

'Četrdeset dana proveli smo zajedno na otoku, ali Vlada i ja nismo imali flert ili romancu. Srdačno smo se pozdravili na aerodromu pa je na osnovi toga netko naslutio da između nas postoji nešto više od prijateljstva. No takav zagrljaj sam imala i s Ognjenom Kajganićem koji mi je također drag, ali i da sam htjela, zaista ne bih mogla otvoriti srce svim muškim sudionicima 'Survivora'', rekla je Milena tom prilikom za jedan srpski medij.

No, dosta priče, krenimo na akciju. Kliknite na video i uživajte: