tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+8
Pula
+18
Rijeka
+16
Zadar
+17
Split
+17
Dubrovnik
+17

METAK NE PRAŠTA

Nives pištoljem paralizirala Suzanu

U 'Ruži vjetrova' nastavljaju se akcije na rubu i preko ruba zakona u kojima se glavni likovi naoružavaju i vode interne ratove

Datum objave:
2.5.2012 14:42

Zadnja izmjena:
2.5.2012 16:41

Srđan Matošić ne želi vratiti Odacima kuću sve dok se Stipe ne promijeni. Međutim, Stipe zaprijeti Matošićima da će zapamtiti taj dan kada su odlučili s njima ratovati!

Sara napadne sestru i majku jer podupiru Srđana, a Srđan sam kreće u bitku protiv Stipe. Tvrdoglavi Srđan se potajice nalazi s krijumčarom oružja i kupuje pištolj kako bi zaštitio svoju obitelj.

I Odaci vode interni rat – Marko i Jakov napadaju Stipu što je Matošićima objavio rat i što nije svjestan da ovise o dobroj volji Matošića da im vrate kuću. Nitko ne podržava Stipinu tvrdoglavost, samo Jakov iz sažaljenja ostane uz njega i obeća mu da ga neće iznevjeriti.

Nakon što Nives plačući podere vjenčanicu, odlazi kod Suzane. Suzana ostane paralizirana od straha kada u kući zatekne Nives koja je čeka s uperenim pištoljem.

190342,189574,188740,186249

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr