OSJEĆA SE UGROŽENO

Drama u 'Survivoru' - Ava u suzama!

02.05.2012 u 13:32

Bionic
Reading

Ava ima dvostruki razlog za nezadovoljstvo, što će rezultirati njenim suzama

Ava se vratila iz potrage za tajnim imunitetom istu večer, no pleme je zaboravilo da se vraća odmah iako im je Andrija to rekao kad je odlazila. Dočekuje je prazan tanjur jer su ostali sve pojeli. Ava ne može vjerovati da joj nisu ništa ostavili za jesti pa ih zamoli da joj skuhaju rižu. Tužna je i razočarana što su je tako brzo zaboravili. Tu nastaju i problemi s bananama.

Bilo ih je 30-ak, a na kraju ih je ostalo tri jer su nepravedno podijeljene. Nikola optužuje Maju Lenu da je pojela hrpu banana. Ona je u šoku iako zna da je to istina.

Veliko vijeće se dogovara za koga će glasati. Alex im je favorit u šouu.

U maloj borbi na rasporedu je kviz o tome koliko se međusobno poznaju kandidati. Na pitanje tko najviše smrdi u plemenu odgovor je bio Sebastian, a na pitanje kome najviše nedostaje seks, točan odgovor je bio Kristina. Tko je najveći narcis u plemenu, točan odgovor je bio Vlada. Tko je došao u 'Survivor' da bi spasio svoju karijeru? Martina je iskreno dogovorila da je to ona. Tko se lažno predstavlja da bi se dodvoravao gledateljima? Odgovor je bio Alex.

Ava se rasplakala jer je saznala da će većina glasati za nju i da je ugrožena. Također žao joj je što ona ne zna igrati igrice i smatra da su ljudi nepravedni i to ju je jako pogodilo. Ne prestaje plakati.

Današnja epizoda Survivora je u 21.40 na RTL Televiziji.