TV NAŠI U POPULARNOJ SERIJI

Pogledajte nastup Kristine Krepele i Giuliana u 'Igri prijestolja'

  • Autor: M.Ć
  • 17.5.2012 14:16:26
  • 2.5.2012 10:40:59

Nakon što su cijelo ljeto vrijedno radili, napokon je na svjetlost dana izašao rad naših glumaca koji su imali sreće nastupiti u 'Igri prijestolja'

Popularna HBO serija 'Igra prijestolja' u svom petom nastavku druge sezone pod nazivom 'The Ghost of Harrenhal' ugostila je našu glumicu Kristinu Krepelu, pjevača Giuliana i njegovu suprugu Kristinu. Upravo su oni imali sreće biti izabrani kao sudionici u seriji koja je pokorila svijet.

Screen shot
Giuliano i supruga Kristina
Kristina Krepela
dobila je ulogu s nekoliko rečenica u kojoj se obraća majci zmajeva Daenerys Targaryen, dok su Giuliano i njegova supruga šeću u više kadrova.

Kao veliki obožavatelji serije 'Igra prijestolja', Giuliano Đanić i njegova supruga Kristina prijavili su se za statiste u HBO-ovoj vrhunskoj seriji.

'Kako smo čitali roman i gledali seriju, obožavatelji smo tog žanra i pisca te smo se, kad smo čuli da traže statiste za 'Igru prijestolja', odmah javili. Jako smo se razveselili kad nam se javila njihova direkcija za casting. Ne mislimo raditi neku karijeru od toga, nećemo imati nikakve koristi, ali surađivati na takvom projektu veliko je iskustvo. Jako se veselimo što smo dio toga, a smijemo se šaleći se da će nas gledati svuda u svijetu', rekla nam je Kristina koja se nada da će seriju kupiti i neka naša televizija. A kako se redatelj izgleda ne može zasititi Giuliana i Kristine u kadru, čini se, da neće stati na tome.

185196,181794,151814,149444

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više