TV SPOJI - RAZDVOJI

Sebastian i Vlada stvaraju svoje timove

  • Autor: tportal.hr
  • 1.5.2012 9:05:31
  • 1.5.2012 9:00:00

Novo ujedinjeno pleme SIBU se odmara. Neki su popili malo ruma kao Ava pa su veseli. Cigi je izgubio povjerenje u Avu, a Martinu smatra jedinom pravom prijateljicom

Dobili su doručak i odmah su nastale svađe. Jedni odmah počinju jesti pa se Kristina ljuti. Marko joj objašnjava da su ih zato sve pozvali da svi počnu jesti, no Kristinu to nervira.

Mia se prisjeća zbog čega su je izbacili. I dalje misli da su je izbacili jer je najbolja. Ostali se ne slažu. Kalkuliraju što će se sada dogoditi i koliko brzo će nastati klanovi. Jelena se rastužila jer su se vratili na isti otok. Mislila je da će doći do neke promjene, barem okruženja.

Tko su dva najkompletnija kandidata u 'Survivoru' dosad? Najviše glasova su dobili Sebastian (7 glasova) i Vlada (6). Nakon što su kandidati rekli svoje favorite Sebastian i Vlada moraju istupiti pred pleme i formiraju se dva tima pod vodstvom njih dvojice.

U Sebastianovom timu su Ogi, Milan, Kristina, Maja i Martina.
U Vladinom su Nikola, Marko, Alex, Neven i Ava.

Alex ima šansu pobijediti i tako postati prva finalistkinja za Survivor. Ipak, Sebastianov tim pobjeđuje i sigurni su na plemenskom savjetu, odnosno svatko od njih ima osobni imunitet.
Tajni imunitet biraju lutrijom i Ava ga dobiva. Njezina potraga za prvim ključem traje i traje. Pada i noć… Hoće li uspjeti pronaći ključ, ne propustite pogledati večeras na RTL Televiziji u 21.40 sati.

190849,190787,190303,190524

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više