OBITELJ ODAK NA MUKAMA

Nives je doživjela živčani slom

30.04.2012 u 13:20

Bionic
Reading

U novom tjednu 'Ruže vjetrova' Ivan zadaje završni udarac koji će potpuno slomiti obitelj Odak!

Vjetrovi su ponovno promijenili smjer kretanja 'Ruže vjetrova'. Najbogatija obitelj sa stavom 'ima se, more se' našla se u sasvim novoj situaciji.

Kako će se to odraziti na njihove potomke, Saru, Jakova, Marka i Ines i njihove ljubavne živote, saznajte ovaj tjedan u 'Ruži vjetrova' od ponedjeljka do petka u 20 sati!

Ivanovo pravo lice napokon izlazi na vidjelo. Naime, on se cijelo vrijeme pretvarao da mu je stalo do Nives samo da bi se dočepao novca i nasljedstva obitelji Odak.

Zaruke, nježni pogledi i poljupci, intimni dodiri – sve je to bilo tek dio Ivanovog opakog plana. Nakon što je zaprosio Nives i zamolio da ubrzaju pripreme oko vjenčanja, ona se požurila i kupila vjenčanicu, umislivši si da je to sve zbog toga što je on beskrajno voli, no razlog je bio sasvim drukčiji – ubrzati prijenos novca Odakovih na njegov račun.

Nakon obavljenog osvetničkog pohoda, Ivan je ostavio Nives koja je doživjela živčani slom, a Suzani Matošić pripisao kuću i nasljedstvo Odakovih Stipe ubrzo saznaje da je Ivan njihovu kuću prepisao na Suzanu, rat između Matošića i Odakovih prerastao je na višu razinu.

Radi zaštite svoje obitelji, Srđan je nabavio pištolj jer vjeruje da Stipe ne bira sredstva kada je u pitanju novac i njegova obitelj.