'LJUBAV JE NA SELU'

Uskoro i farmerice kreću u potragu za ljubavlju

30.04.2012 u 10:08

Bionic
Reading

Nakon tri uspješne sezone, romantika iz grada ponovno odlazi na selo. U novoj, četvrtoj sezoni šansa će biti pružena i ženama te će, osim naših farmera, i farmerice krenuti u potragu za ljubavi svog života

Dokumentarna sapunica RTL televizije, osmišljena prema formatu poznate medijske kuće Fremantle Media, ulazi u svoju četvrtu sezonu. Koliko je šou bio popularan, govori i podatak o gledanosti treće sezone: 16,5 posto ili 690.000 gledatelja u ukupnoj populaciji u prosjeku je pratilo 12 epizoda emitiranih ovog proljeća. Sezona je rezultirala i vezom Stjepana i Nikoline koja će biti okrunjena brakom. Četvrta sezona dat će priliku svim osamljenim muškim, ali i ženskim srcima da se prijave u šou i pokušaju naći ljubav svog života!

Traže se jaki i samostalni muškarci, koji naporno rade kako bi si priuštili život kakav žele. Farmeri kojima nedostaju žene koje ih mogu razumjeti i biti im oslonac u lijepim, ali i teškim trenucima. S druge strane, traže se farmerice! Po prvi puta se pruža prilika i farmericama kojima nedostaje prava muška ruka koja im može pomoći i prilagoditi se pravom seoskom životu.

Svi oni koji još uvijek nisu pronašli ljubav svog života, a žive na selu, svoju fotografiju i pismo prijave za sudjelovanje u šouu mogu slati na adresu:

'Ljubav je na selu', p. p. 55, 10020 Novi Zagreb

ili putem e-maila na:

ljubavjenaselu@rtl.hr