SAPUNIČARSKI OBRAT

Dok Lara plače, u napetoj 'Ruži' se tuče, vara i ubija

27.04.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Iako je od prve rujanske epizode 'Larin izbor' u potpunosti zavladao vašim srcima, čini se da u posljednje vrijeme sve više ljudi od rijeka suza naslovne junakinje bježi u zagrljaj opako napetoj konkurentici 'Ruži vjetrova'

Sve češće po sapuničarskim se kuloarima šapuće, govori i buči da bi se 'Larin izbor' zbog rijeka isplakanih suza naslovne junakinje trebao preimenovati u 'Larin izvor'. S druge strane, dok se Lara polako topi i razvodnjuje u vlastitim suzama, njezina konkurentica Ruža sve više zaokuplja pažnju tih istih kuloara, odnosno vjernih pratitelj(ic)a domaće sapuničarske akcije.

Razloga je više, a mi ćemo se zadržati na deset friških i bombastičnih trenutaka koji u posljednje vrijeme prikivaju gledatelje uz Ružu vjetrova

Dok Lara plače, u Ružu dolazi novi lik Petar, inače Markov prijatelj iz djetinjstva čiji cilj je – uništiti Marka s obitelji. Još u školskim danima Petar je bio ljubomoran na Marka te je spavao s Markovom tadašnjom djevojkom Jelenom.

Dok Lara suze rastače, ista ta Jelena, ujedno glavna spletkarošica, želi uništiti sreću i ljubav između Marka i Ines, a čini to otkrivajući Ines da je njezin ljubljeni cijelo vrijeme znao za Stipinu organizaciju njezine otmice.

Dok Lara razmišlja bi li zaplakala, Ružom odjekuje bučna eksplozija Audija V8 koji su neki likovi u seriji koristili za osobne, drugi pak za seksualne potrebe. U velikom prasku smrtno stradava Edo.

Dok Lara suze iz šupljeg u prazno pretače, zavodnik Ivan sjedi na dvije stolice, i to iz koristi. Tako će zaprositi Nives samo kako bi osvetio oca čija je smrt povezana s obitelji Odak i razbaštiniti obitelj Odak.


Dok suze Lari teku niz obraze, dvije Ivanove 'stolice', Nives i Suzana obračunavaju se šakama.

Dok suze Lari tugaljivo silaze, u Ruži se pitaju tko je otac Aninog djeteta – tata Milivoj ili sin Srđan? Razlog je jasan, novinarka Ana u isto vrijeme je u seriji bila u vezi s tatom i sinom. Kao za peh, baš u to vrijeme je i zatrudnjela.

Dok grca Lara u jecaju, Suzana saznaje da je Milivoj sin Aninog djeteta.

Dok suzna Lara sja u sjaju, Milivoj se baca s litice visoke 25 metara. Razlog je veliko otkriće njegove tajne afere s Anom.

Dok teče i teče, teče Larin slap, kombi udara trudnu Anu koja, skupa s nerođenom bebom, umire.

Dok suza kapa kap, kap, kap, Sara je u bolnici, Matošići u panici, Ines vodi rat s poslom, Edo s prijetnjama kamatara, a Ana misli da je Srđan vara.