TV TUČA NA OTOKU ODBAČENIH

Stanija otkrila Aleksandrino prljavo rublje

Aleksandra je okrenula leđa Staniji te ju je istjerala iz kreveta, a ova je zatim otkrila sve Makedonkine tajne u kameru

Stanija je prvo priznala kako je dogovor bio da bude uz Aleksandru i Radovana dok se oni ljube te da šuti o njihovoj avanturi.

'Ti si užasna', vrištala je makedonska manekenka.

'Što ćeš ti meni govoriti? Ti imaš dečka u Makedoniji, a spavala si s Vladom i imaš romansu s Radovanom. Ti ideš meni nešto govoriti, balavice jedna', uzvratila joj je Stanija.

Dok joj je srpska manekenka govorila da se makne od nje jer ne želi više raspravljati, Makedonka je očajnički pokušavala vratiti Staniji istom mjerom.

'Ognjen nije htio biti s tobom jer mu se gadiš. Stara si i imaš bore', vikala je Makedonka, na što joj je Stanija odgovorila udarcem nogom.

Žestoku svađu i udarce Mia Begović je komentirala riječima da zaista ne shvaća što je Aleksandri i zašto se odjednom okrenula protiv Stanije.

'Ja stvarno nisam budala. Mogu do određene granice biti naivna, ali postoji granica nakon koje pokažem zube. Ljudi vide tko sam i što sam te me ne može nitko vući za nos', izjavila je kasnije Stanija.

189537,190036,189965,189793
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više