TV JELENA GLIŠIĆ

Loto izvlačenja znatno su zahtjevnija no što se čini

Nova loto ljepotica, Jelena Glišić rekla je Extri ponešto o svojoj ulozi voditeljice, izvlačenju loto kuglica i ostalome

'Loto izvlačenja znatno su zahtjevnija nego što se čini. Na prvi pogled, sve djeluje vrlo jednostavno i lako, ali ta se emisija prikazuje uživo i u njoj moramo objaviti niz brojčanih podataka pa nema mogućnosti za ispravljanje grešaka ili propusta. Stoga je odgovornost zaista velika. No marljivo smo se pripremale pa vjerujem da će sve biti u redu', rekla je Jelena Glišić Extri.

Budući da posao nije lak, nisu ni pripreme.' Pripreme su uslijedile već sutradan nakon što smo Vanja i ja obaviještene da smo izabrane za voditeljice. Svakodnevno odlazimo na HTV na govorne vježbe i u Hrvatsku lutriju, gdje se upoznajemo s novim terminima i pravilima igre', opisala je proces Jelena.

Lijepa manekenka tvrdi kako izgled nije presudan u poslu i životu. 'Izgled sam po sebi ništa ne znači, potrebno je mnogo više da čovjek uspije u životu. Ima mnogo lijepih žena koje nisu ništa postigle. Bitno je ono što se krije iza izgleda. Ljepota može samo otvoriti neka vrata', zaključila je Jelena.

182896,182264,182093,178978
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više