ZAOŠTRENI ODNOSI

Kako je Jelena posvađala Staniju i Žareta

24.04.2012 u 08:39

Bionic
Reading

Žare je Staniji predbacio šale na račun njegove navodne romanse s Jelenom. Rekao joj je kako je on oženjen čovjek i da Jelena uopće nije njegov tip žene

'Žare je najbolji s Jelenom, sa svima funkcionira osim sa mnom', rekla je Stanija o Žaretu i komentirala da nije imala namjeru povezivati njega i Jelenu iako je on to njoj radio, ali nema joj se što predbaciti jer je slobodna.

'Kako vas nije sram tako pričati baš zato jer imate ženu i kćer. Dođite u Beograd pa ćemo vidjeti tko će stati na vašu stranu', rekla mu je Stanija i zaključila da je takav prema njoj jer je nitko trenutačno ne može zaštititi. Žare joj je savjetovao da više ne izmišlja priče o njihovoj romansi, na što mu je ona odgovorila da prestane govoriti kako je ona imala aferu s Ognjenom, Vladom i Nikolom jer joj se u Survivoru nitko ne sviđa.

'Ona je izbačena zbog hrane i velikog jezika. Voli pametovati, nije svjesna svojih mana. S ostalima imam dobar odnos. Ona više nema što pokazati, osim što nam nešto skuha', zaključio je Žare. 24 sata pišu da mu je nakon toga Stanija priopćila da do kraja showa više nema namjeru pričati s njim.

I Ava je bila u problemima, ali ne zbog svađa s ostalim članovima, već usamljenosti.

'Umorna sam od svega, a ponajprije zbog toga što je moj prijatelj Marko otišao na Otok odbačenih. Znam da je ovo igra, ali ja ne mogu protiv svog srca. Ako treba, neka mi ga iščupaju, bar ništa neću osjećati', rekla je Ava nakon što je Milan primijetio da je tužna zbog Markova ispadanja.

Nakon što je stigao na Otok odbačenih, Jelena je Marku rekla da prvu noć ne smije spavati s njima, već tamo gdje je ona spavala kada je prva napustila pleme. Marko je Žaretu i njoj rekao kako je igrao iskreno dok je Milan svima lagao da nije uspio pronaći imunitet. 'Milan je postupio na pravi način jer se igra pretvorila u ozbiljnu stvar', branio je Žare Milana.

Svađa zbog poglavice

Matambo je jednoglasno izabrao Ogija za novog poglavicu, dok je Boruka odlučila da nakon Ave to postane Vlada. Došlo je do svađe između Martine i Cigija jer je on zaključio da se nije dovoljno borila za njega da postane poglavica, a na njemu je red.

'Sebičan je, posvađali smo se oko glupe stvari. Misli da se nisam dovoljno borila da on bude novi poglavica jer je na njemu red', rekla je Martina, nakon čega je Cigi komentirao da je izgubio povjerenje u nju kad nije stala u njegovu zaštitu tijekom glasovanja.

Martina se na to rasplakala jer se Cigi bez razloga naljutio na nju i zaključila da ona nikad u životu ne bi mogla ići protiv svog prijatelja. Milan i Vlada su je tješili i odlučili da će glasovati protiv njega jer ju je rasplakao.

Neven je komentirao da nije htio postati poglavica da bi dobio imunitet, već zbog toga što se nije poštovao njegov red.

'Ja više neću plakati ni zbog koga. Ne želim se svađati s nekim tko nije zaslužio moje suze, imam 28 godina', rekla je Martina. Nakon što je shvatio da je pogriješio, Cigi se pomirio s Martinom.

Plemena su uskoro odmjerila snage u borbi ispaljivanja i hvatanja kuglica. Pobjedu je odnio Matambo i osvojio ručak i poduku instruktora surfanja na plaži Pavones, jednoj od najljepših plaža za surfanje na svijetu. Vlada je zaključio kako porazi imaju utjecaja na moral i tenzije u plemenu.

'Igru sam možda doživio malo preosobno jer sam smatrao da je položaj koji mi je Vlada dodijelio bio onaj u kojem nisam mogao ništa pokazati, već samo pozirati', rekao je Cigi.