NEOČEKIVAN OBRAT

Saznajte mračne tajne Ruže vjetrova

23.04.2012 u 14:11

Bionic
Reading

Novi lik Petar u Ružu vjetrova unosi potpunu pomutnju jer krije mračne tajne koje će sve uznemiriti

Slavko Sobin se pridružio ekipi 'Ruže vjetrova' u ulozi Petra, Markovog prijatelja. Nažalost, Petar krije mračnu tajnu i uopće nije onakav kakvim se prikazuje.

Lik Petra je zanimljiv, muževan i privlačan. On je Markov prijatelj iz školskih klupa, još otkada je došao iz Bosne i Hercegovine kao dijete izbjeglica. Iako ga život nije mazio, njegov duh i životnost na prvi pogled prevladavaju sve poteškoće, a Marko nalazi uzor u njemu i njegovom stavu prema životu.

Nažalost, Petar krije tajnu. On istinski mrzi Odakove i Marka. Crv zavisti počeo ga je nagrizati još tijekom boravka u Splitu, od trenutka kada je ugledao Markovu 'savršenu' kuću i obitelj, a ljubomora je sve više i više rasla. Još u školskim danima Petar je zavidio Marku na životu kakav ima i vezi s tadašnjom djevojkom Jelenom koja je prevarila Marka s njime. Postavlja se pitanje: Je li Ante zaista Markov sin?

Prije dolaska u Split Petar u naslijeđe od umiruće majke dobiva tajnu svoga porijekla – otkriva da ga nisu odgojili biološki roditelji i saznaje ime prave majke. Razlog dolaska u Split je osveta majci koja ga je iznevjerila. Mržnja koja je tinjala u njemu tijekom odrastanja razbuktava se i potpuno ga prožima. Sada jedino želi uništiti majku koja ga je izdala.