tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+10
Pula
+13
Rijeka
+13
Zadar
+14
Split
+13
Dubrovnik
+12

NEOČEKIVAN OBRAT

Saznajte mračne tajne Ruže vjetrova

Novi lik Petar u Ružu vjetrova unosi potpunu pomutnju jer krije mračne tajne koje će sve uznemiriti

Datum objave:
23.4.2012 14:11

Zadnja izmjena:
23.4.2012 15:07

Slavko Sobin se pridružio ekipi 'Ruže vjetrova' u ulozi Petra, Markovog prijatelja. Nažalost, Petar krije mračnu tajnu i uopće nije onakav kakvim se prikazuje.

Lik Petra je zanimljiv, muževan i privlačan. On je Markov prijatelj iz školskih klupa, još otkada je došao iz Bosne i Hercegovine kao dijete izbjeglica. Iako ga život nije mazio, njegov duh i životnost na prvi pogled prevladavaju sve poteškoće, a Marko nalazi uzor u njemu i njegovom stavu prema životu.

Nažalost, Petar krije tajnu. On istinski mrzi Odakove i Marka. Crv zavisti počeo ga je nagrizati još tijekom boravka u Splitu, od trenutka kada je ugledao Markovu 'savršenu' kuću i obitelj, a ljubomora je sve više i više rasla. Još u školskim danima Petar je zavidio Marku na životu kakav ima i vezi s tadašnjom djevojkom Jelenom koja je prevarila Marka s njime. Postavlja se pitanje: Je li Ante zaista Markov sin?

Prije dolaska u Split Petar u naslijeđe od umiruće majke dobiva tajnu svoga porijekla – otkriva da ga nisu odgojili biološki roditelji i saznaje ime prave majke. Razlog dolaska u Split je osveta majci koja ga je iznevjerila. Mržnja koja je tinjala u njemu tijekom odrastanja razbuktava se i potpuno ga prožima. Sada jedino želi uništiti majku koja ga je izdala.

188740,183741,177933 ,174754

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr