KAKO SAM UPOZNAO VAŠU MAJKU

Danny Glover i Kim Kardashian u humorističnoj seriji na RTL-u

27.04.2009 u 15:37

Bionic
Reading

Danny Glover, Laura Prepon, Frances Conroy, Jamie-Lynn Siegler i Kim Kardashian zabavljat će nas svojim humorističnim nastupima u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'

U srijedu, 29. travnja, na RTL televiziji će se početi prikazivati četvrta sezona humoristične serije 'Kako sam upoznao vašu majku' u kojoj će nas svojim duhovitim nastupima nasmijati Danny Glover ('Smrtonosno oružje'), Laura Prepon, zabavna i atraktivna Donna iz popularne serije 'Lude 70-te', Frances Conroy, koju pamtimo po ulozi Ruth iz serije 'Dva metra pod zemljom', Jamie-Lynn Siegler, poznatija kao Meadow iz serije 'Obitelj Soprano' i Kim Kardashian.

Neil Patrick Harris
 
RTL
Frances Conroy
 
Laura Prepon
 

Glavna glumačka postava ostaje nepromijenjena pa tako u naslovnoj ulozi Teda, tipičnog mladog Amerikanca koji nema sreće u ljubavi, i dalje gledamo Josha Radnora, kojem je upravo ta uloga donijela slavu.

Buffyna sestra Willow iz serije 'Buffy – ubojica vampira', Alyson Hannigan, i dalje će nam mamiti osmijeh na lice u ulozi vrckaste Lily, a miljenik ženske publike Neil Patrick Harris, u ulozi Barneyja, svaki će nas put nanovo iznenaditi. Naracija je i dalje povjerena slavnom komičaru Bobu Sagetu.