TORTA I ŠAMPANJAC

Glumci iz 'Ruže vjetrova' partijali na završetku snimanja

18.04.2012 u 22:01

Bionic
Reading

Ekipa 'Ruže vjetrova' proslavila je završetak snimanja prve sezone serije uz tortu, šampanjac, pjesmu i ples

Za snimanje 190 epizoda serije trebalo je, tvrde u RTL-u, gotovo 4.300 sati snimanja na setu i raznim lokacijama u Splitu te 50 litara dnevno ispijenih kava.

Povodom završetka snimanja, Nives Ivanković, Anja Alač, Robert Kurbaša, Marija Omaljev Grbić i mnogi drugi glumci koji su svojim ulogama ostavili svoj trag u seriji zabavljali su se do ranih jutarnjih sati. Velika torta koja je bila iznenađenje za glumačku ekipu najviše je oduševila najmlađeg glumca na setu, Roka Glavinu, koji je svojom dječjom iskrenošću i simpatijama pridobio cijelu ekipu, kao i publiku.

Iako se naknadno pridružio ekipi Ruže vjetrova, Stjepanova uloga karizmatičnog Nikole ostavila je utisak na obožavateljice serije. 'Oduševljen sam entuzijazmom splitske ekipe 'Ruže vjetrova'. Jako sam uživao boraviti predsezonu u Splitu, a rad na projektu 'Ruža vjetrova' je iskustvo koje će mi ostati u srcu', rekao Stjepan.

Nives Ivanković nije puno tulumarila, ali je zadovoljna stečenim iskustvom: 'Sve napore koje nosi jedan takav proces rada bilo je lakše podnijeti uz prekrasne ljude koje sam susrela na snimanju 'Ruže vjetrova'. Nadam se da ćemo se još susretati na nekim drugim projektima u budućnosti', rekla je. 

Ružu vjetrova možete gledati u narednim mjesecima od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL Televiziji.