TV KREŠO I ORNELA

Šaputanja i milovanja pod jastukom

  • Autor: tportal
  • 5.12.2008 11:22:18
  • 5.12.2008 9:00:00

Ornela je zamišljala Krešu u ogrtaču, a sada se predaje njegovim milovanjima

Nakon što se Ornela povukla iz razgovora, Krešu je uhvatila Rina, krenuvši s tužakanjem 'male beštijice' jer, kako je rekla: 'Odsad sve što mi mala kaže – drukam.' Uglavnom, Ornela se boji, rekla je to Rini u povjerenju, da bi moglo biti svašta ako ostane do kraja.

Kako je Rina to slikovito objasnila, Ornelu je strah da će je, ako ostane do kraja, Ivan L. ili Krešo 'naguziti'. Tajnovito je nadodala: 'Zamisli da mi Krešica dođe u ogrtaču u sobu...' Mi nećemo zamišljati, već strpljivo čekati.

 

 

Nismo dugo čekali, a Krešo i Ornela su se valjali po krevetu i šaputali ispod jastuka (Krešo: 'Tako nas ne mogu čuti'), da bi Ornela Kreši okrenula leđa, a on se, pravo muški, počeo igrati s njenim grudnjakom.

Nakon što je primijetio da ga prati budno oko kamere, zacrvenio se i zadržao na milovanju Ornelinih bokova. U tom trenutku Ornela mu je pružila ključeve od njihovog 'stana za fakanje'. To je očito bilo previše za pregrijanog Krešu, te je pobjegao pod tuš.

Krešo, koji se dosad držao po strani od emocionalnih izjašnjavanja, očito se opustio i odlučio usmjeriti sve svoje zavodničke kvalitete na osvajanje Ornele.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više