NESTAŠNI BIKINI

Ava otkrila više nego što je planirala

17.04.2012 u 19:32

Bionic
Reading

U 'Survivoru' je sve zabavnije. Tijekom košarke u vodi Avi je iz bikinija ispalo i više no što je trebalo, no čini se kako on za to nije previše marila

Stanija se bori protiv Radovana i Žareta za povratak u buduće, ujedinjeno pleme i obećava Radovanu da će mu dati ključ od stana u L. A.-u kao i ključeve od auta samo da je pusti da pobijedi kako bi se uspjela vratiti i boriti se do kraja.

Stanija je ljuta jer joj je Žare obećao da će je pustiti da pobijedi u borbi, ali na kraju nije. Poslije joj je objasnio da je sve to igra i da ga ne smije shvaćati ozbiljno.

Stanija priznaje da se priklonila Miji, jer su se udružili Jelena i Žare i Aleksandra i Radovan. Stanija trača Jelenu i Žareta koji ostatku plemena nisu htjeli dati školjke koje su ulovili. Jelena i Žare su po cijele dane zajedno, a Mia i Stanija komentiraju kako imaju još jedan ljubavni par na otoku! Mia kaže da imaju dva, a to su Jelena i Žare.

Ava se kao poglavica plemena Boruka probudila u šest ujutro i odlučila pomesti i pospremiti cijeli kamp, na što je Neven poludio.

U drugom plemenu je zabavno. Dok je Nikola ležao i odmarao kokoš koju imaju (Koko Šanel) došla je leći na Nikolu. Alex je zaključila da je dobar čovjek, jer životinje osjete pozitivne vibracije.

Kristina misli da Maja Lena ima strah susresti se s mamom Mijom, jer su se posljednji put kada su se vidjele, posvađale na plemenskom savjetu.

I Sebastian je dobio zadatak kao i Ava - da sam odluči hoće li žrtvovati kokošku, ali ako pobijede u borbi, dobit će i deset jaja. Sebastian se odlučuje žrtvovati kokoš.
Tijekom borbe za plemenski imunitet i igranja košarke u vodi, Ava i Kristina su igru shvatile najozbiljnije i počele daviti jedna drugu i vući se za kupaći pa je u jednom trenutku Avi ispao gornji dio!

Poglavica pobjedničkog plemena Sebastian, šalje Milana iz suparničkog plemena po tajni imunitet.

Ava prepričava kako ju je Ogi za vrijeme košarke u vodi udario; svi su razočarani Ogijevim nesportskim duhom s obzirom na to da je profesionalni rukometaš. Martina potvrđuje da je Ogi i prema njoj bio jako agresivan.

Novu epizodu Survivora možete gledati u utorak u 21:40 na RTL-u.