ŽARE U SURVIVORU:

'Mia se kiti slavom pokojne sestre koja je bila uspješna glumica'

17.04.2012 u 07:03

Bionic
Reading

Nastavila su se vrijeđanja i svađe na relaciji Žare - Mia

Žare i Jelena odlučili su napraviti splav kako bi mogli loviti ribu, no njihovo je plovilo potonulo.  Nakon toga izbila je svađa između Mije i Žareta, a Jelena je bila oduševljena kad je shvatila da je Žare uspio ušutkati Miju na neko vrijeme.

'Meni se sviđa kako glumiš. U kazalištu sam bio kad si imala 18 godina, vodio me otac. Glumila si u predstavi, ali voljeli smo više tvoju sestru. Ta gluma je jeftina. Kitiš se slavom svoje pokojne sestre koja je bila uspješna glumica. Meni izgleda kao da si malo izgubljena u tom estradnom prostoru', rekao je Žare, prenose 24 sata.

Obrazložio je da ga je isprovocirala pitanjem kada je zadnji put bio u kazalištu.

'Ona je izgubljena u svemiru. 'Survivor' će biti njezina najbolja predstava u životu' zaključio je Žare, dok je Mia komentirala da on jednostavno nije očekivao da će završiti na Otoku odbačenih.

Stanija je izjavila da bi se ona odmah odselila iz kuće da joj je Žare otac, na što je Mia komentirala da se Stanija Žaretu vjerojatno sviđa i da je zbog toga takav prema njoj.

'Ne znam koliko puta trebam ponoviti da ovdje ne postoje nikakvi uvjeti za nekakav seks', zaključila je Jelena.

'Dala bih 50 tisuća samo da je odvedu od mene i da uživam dalje u 'Survivoru'. Nedostaje joj publika i daske koje život znače', rekla je Jelena o Miji. Dodala je da joj nedostaje VIP ekipa, dok su oni obični smrtnici.