DRAMA U KOSTARICI

Liječnici se borili za Vladin život, a djevojke plakale

16.04.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Srpskog manekena Vladimira Vuksanovića za vrijeme trajanja reality showa 'Survivor' spasila je brza liječnička intervencija nakon što ga je u Kostarici napala meduza

Vladimir Vuksanović je u Kostarici ronio u želji da izvadi što više jastoga, a u jednom trenutku jauknuo je i iskočio iz vode. Naime, zgodnog srpskog manekena opekla je meduza, a ruka mu je pocrvenila i počela naticati. Vladimira je, kako piše srpski Kurir, spasila brza intervencija liječnika koji su mu dali protuotrov.

'Vlada je tog dana ronio u želji da izvadi što više jastoga da bi njegovo pleme moglo bolje jesti. U jednom trenutku iskočio je iz vode i jauknuo. Ruka mu je bila jako crvena i počela je brzo naticati. Nastala je opća panika. Ostali su utrčali u vodu i pomogli mu da izađe, a njemu je lice bilo iskrivljeno od bola', rekao je izvor blizak produkciji za srpski Kurir.

Odmah je pozvan dežurni liječnički tim koji je Vladi priskočio u pomoć. 'Ruka mu se već počela naticati. Nasmrt se preplašio, a i djevojke su počele plakati od straha za njegov život. Ipak, sve se dobro završilo. Liječnici su pratili njegov oporavak i nakon tri dana bio je kao nov', dodaje izvor za srpski Kurir.