tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
0
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+6
Dubrovnik
+6

SURVIVOR

Ismijavanju Mije Begović nema kraja

Žare se tijekom cijele emisije šalio na račun Mije Begović, a Radovan je ostao iznenađen i sretan nakon što mu je video porukom Aleksandra poručila kako joj je on najdraža osoba na svijetu

Datum objave:
15.4.2012 22:26

Zadnja izmjena:
16.4.2012 9:21

Vezane teme

Nakon što je u četvrtak neočekivano na otoku odbačenih završio Žare, u studio 'Survivora' sjeo je između Antonije i Milana i otvorio im dušu. Na pitanje je li mu žao što je izbačen iz Boruke, Žare je imao spreman odgovor. 'Kada bi bila Mia Begović na mom mjestu, rekla bi: samo najjači ispadaju', rekao je Žare afektirajući u Mijinom stilu, što je više puta tijekom emisije i ponovio.

Istaknuo je kako je mana 'Survivora' činjenica da kamere ne mogu snimati natjecatelje sva 24 sata te naglašava kako je 99 posto prikazivanog sadržaja gluma.

Antoniju je zanimalo je li točno da je najveći problem 'Survivora' 'kako preživjeti Miju Begović', na što je Žare istaknuo kako je Mia veliki dio 'Survivora' odglumila. Upravo je to Miji predbacila Jelena želeći joj dati do znanja kako ova glumi čim stignu kamere, nakon čega se njihova svađa dodatno zahuktala. Radovan i Žare složili su se kako bi trebala postojati nagrada unutar 'Survivora' za onoga tko preživi s Mijom.

Kada je u studio stigao i Radovan priznao je kako mu je bilo čudno što je ispao. 'Nekako se olako to dogodilo. Znam da se u borbama nisam dovoljno dobro dokazao', rekao je i objasnio svoj potez odlaženja na otok odbačenih samo kako bi vidio Aleksandru. 'Ne kajem se što sam ispao, ponovno bih to napravio makar dobio i pet negativnih glasova, a ne samo jedan', rekao je.

Veliko iznenađenje bila je Aleksandrina video poruka koju je Radovan gledao i slušao vidno uzbuđen. 'Najdraža si mi osoba koju sam upoznala u životu, puno te ljubim', rekla je između ostalog Aleksandra. 'A sada imamo poruku od Aleksandrinog dečka', šalio se Milan.


187741 ,187479,187414 ,187503

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr