PLASTIC FANTASTIC

Tko ima najprivlačnije silikonske grudi u Kostarici?

13.04.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Sve kandidatkinje 'Survivora', osim Maje Lene i Mije Begović, nešto su korigirale na svom tijelu

Reality show 'Survivor' i njegove natjecateljice većinom su radile nešto na svom tijelu pa u Kostarici možemo reći da postoji prava silikonska dolina.

Kako bi bile što atraktivnije te imale što bolju karijeru, survivorce su korigirale neke dijelove tijela kojima nisu bile zadovoljne.

Odmah po izlasku iz 'Survivora', Stanija si je ugradila nove silikone u grudi.
'Željela sam drukčiji oblik grudi pa sam zato riješila da ugradim nove silikone. Veličina je ostala ista, a razlika je u tome što su dosad bile u obliku jabuka, a od sada će biti kruškaste. Mada, to nije bio jedini razlog. S obzirom na to da su mi implantati bili stari četiri godine, zamijenila sam ih i radi prevencije', izjavila je Stanija za Kurir.

Sestra poznate pjevačice Nataše Beklavac, Kristina, nakon 'Survivora' izvadila je silikone iz usana, a navodno je korigirala i grudi kako bi bila što atraktivnija.

'Bila sam mlada i činilo mi se da ću biti mnogo ljepša s punijim usnama. Kad sam konačno stavila silikone, svi su mi govorili da sam bolje izgledala ranije. S vremenom sam se navikla, ali već dugo sam planirala vratiti usne u prirodno stanje', izjavila je Kristina Bekvalac za srbijanski Svet.

Starlete, Playboyjeve zečice i modne vizažistice i dizajnerice, jako drže do izgleda pa su redom svoje tijelo i lice usavršavale plastičnom kirurgijom.

Tko se sve podvrgnuo plastičnoj operaciji?Pogledaj cijelu fotogaleriju



Tako su grudi povećale Ava Karabatić, Aleks Grdić,Martina Vrbos Jelena Maćić i Kristina Beklavac, a prirodne su na otoku jedino Maja Lena Lopatny i Mija Begović.

Posebnu kategoriju čini Neven Ciganović čije se plastične operacije ne mogu ni izbrojati. On nam je nedavno priznao da je napokon sretan svojim izgledom.

'Ne bih više ništa mijenjao na sebi, sad izgledam bolje nego ikada, barem se ja tako osjećam. Najvažnije je da se dobro osjećaš u svojoj koži, a ne žalim ni za čim', kazao je Neven koji je priznao da operacije bole:

'Čim je riječ o injekciji i nožu, boli. Normalno da boli. Ta bol postane slatka, nakon nekog vremena uglavnom kad zaboraviš na bol', rekao nam je Neven koji više ne razmišlja o operacijama.