tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+13

MARINA PARLOV U '20PET'

Lijepoj Loreni stiže lijepo pojačanje

Od srijede, 18. travnja, u kviz '20pet' stiže voditeljsko pojačanje. Sa simpatičnom Lorenom Nosić u vođenju kviza izmjenjivat će se Marina Parlov

Datum objave:
11.4.2012 19:03

Zadnja izmjena:
11.4.2012 20:26

'Budući da se kviz emitira od ponedjeljka do petka, nametnula se potreba za dvije voditeljice, dijelom zbog dinamike emisije, a dijelom zbog toga što će svaka od njih svojom osobnošću unijeti osvježenje i, nadamo se, drugačiji pristup vođenju', objasnio je razloge ove odluke urednik Redakcije kontakt-programa Mario Sedmak.

Lijepu Marinu Parlov znamo kao voditeljicu emisija Sportskog programa, a trenutno vodi emisiju o automobilizmu 'KS automagazin'.

'Do ovog angažmana je došlo pomalo neočekivano. Bila sam pozvana na audiciju i otišla sam iz razloga jer mi se oduvijek sviđao 'Upitnik' Joška Lokasa. Kada su nakon audicije odlučili da ja budem novo pojačanje, bila sam presretna', rekla je Marina.

Prema najavama urednika, početkom ljetne sheme u kviz '20pet' uvest će i trećeg voditelja - Ivana Vukušića.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr