AVA KARABATIĆ:

'Ja sam više estetičar i kreativac, a ne košarkaš'

10.04.2012 u 15:39

Bionic
Reading

Ava je teško podnijela što nije pobijedila Milana u igri, ali je tješi činjenica da je ona estetičar i kreativac

Pleme Boruka uživa u spa centru, a Ava Karabatić je tužna i razočarana jer se nije iskazala u igri, pa je pleme tješi. Na kraju zaključuje da je ona ipak 'estetičar i kreativac, a ne košarkaš' i da se 'dobro zna što ona radi u životu i da nije došla u Survivor igrati košarku'. Tako je smirila samu sebe iako joj je pleme otvoreno reklo da joj ne zamjera.
Staniju nervira Aleksandra jer stalno pada u depresiju.

Aleksandra, pak, prije borbe u duelu sa Stanijom kaže da će povesti Staniju u ujedinjeno pleme ako pobijedi. Staniju se to baš i ne dira. U duelu za povratak u ujedinjeno pleme između Aleksandre i Stanije pobjeđuje Stanija!

Osvojila je štap za pecanje i ležaljku! Stanija se veseli jer će Jeleni ispuniti želju, a to je da ulovi ribu, no i Mia želi loviti ribu jer je to, kako kaže radila svojih 15 godina dok nije krenula u srednju školu, pa joj Jelena popusti i da joj da lovi ribu iako komentira kako preživjeti Miju Begović zbilja nije lako jer stalno želi biti u centru pažnje i sve 'zna najbolje', pa čak i loviti ribu, no, veli, trpjet će je do kraja jer je cijeni kao glumicu, a i starija je od nje.

Mia ulovila ribu, pa se hvalila kao da je ulovila zubaca, a ne malu ribicu! Jelena ne može vjerovati čime se Mia hvali!

Radovan je tužan što je Aleksandra ispala i što je nije vidio na borbi, Alex ga tješi. Rekao je Alex da će pokušati zamoliti poglavicu Boruke - Vladu da njemu dodijeli potragu za tajnim imunitetom kako bi otišao vidjeti Aleksandru.

Ogi i Nikola razmišljaju o klanju koke Šanel jer ne daje jaja, no još uvijek joj daju šansu i odluče je malo 'prošetati' na uzici.

U Boruki pobjeđuje
Milan nakon tijesne borbe s Avom! Pobjedu posvećuje kćerkici kojoj je tad bio rođendan.
Ovaj put nema potrage za tajnim imunitetom i nitko ne odlazi na otok odbačenih.

Jedino Radovanu Andrija nudi da ode do otoka odbačenih, ali ako to odluči, na idući plemenski savjet odlazi s jednim negativnim glasom. Radovan prihvaća ponudu jer zna da će vidjeti Aleksandru

Bore se za pravo da sudjeluju plemenskom savjetu suparničkog plemena. Ali i za hamburger i sok dok će gledati suparničko pleme, što će jednom od njih pomoći da bolje upoznaju osobe iz drugog plemena. Tko će pobijediti, Vlada ili Nikola? Tko će omastiti brk?