PRAVE ŽIVOTNE VRIJEDNOSTI

Brijač je Avi prvi na listi prioriteta

10.04.2012 u 10:12

Bionic
Reading

Straleta Ava Karabatić odlično se snalazi u 'Survivoru', a nakon što je njeno pleme osvojilo spa tretman, ona je u svom prepoznatljivom stilu komentirala da se osjeća poput princeze jer to i jest

'Nisam znala da će mi brijač biti na prvom mjestu prioriteta. Trenutačno shvaćam prave životne vrijednosti i to mi je najvažnije. Osjećam se kao mala princeza, a to ja i jesam', rekla je Ava, a prenose 24 sata

Za to vrijeme Aleksandra je komentirala kako je svima rekla da glasaju za nju, a Jelena je komentirala kako je ona ne može natjerati da nešto radi. Stanija je pak zaključila da od Aleksandre ne treba očekivati ništa, dok je za sebe rekla da je bila prava Pepeljuga.

Pleme Boruka odlučilo je da će njihov novi poglavica biti Vlada, dok je pleme Matambo izabralo Nikolu, koji je imao incident s Kristinom zbog vatre.

'Probudila sam Nikolu koji je bio preumoran da bi upalio vatru. Bili smo nervozni pa smo si uputili nekoliko ružnih riječi', rekla je Kristina.

Ava se uspjela još jednom pohvaliti, ovaj put Nevenu Ciganoviću: 'U svemu sam najbolja.' Cigi je zaključio da mu Ava ponekad djeluje naivno iako zapravo nije takva.

U igri bacanja lopte u koš na ledenoj stazi pleme Boruka je osvojilo nagradu - ekskluzivni spa tretman koji uključuje tuširanje, masažu, manikiranje, pedikiranje i lagani ručak.

'Ludilo, ovo je raj na zemlji', govorio je Milan kada su stigli na tuširanje, dok su neki od članova Matamba komentirali da im je od svih upravo taj poraz najteže pao.

Sebastian je komentirao da mu je gubitak najteže pao zbog hrane, dok je Kristina zaključila da se ona samo žarko htjela otuširati.

'To je taj čarobni muški dodir', zaključio je Ciganović na početku masaže, a na kraju je rekao da mu je odmah trebao reći kako on voli nježno.