TV ISPADI BIJESA U KOSTARICI

Aleksandra se žestoko posvađala i izvrijeđala voditelja

Playbojeva zečica Aleksandra Nakova već je nekoliko puta bila začetnica sukoba u Kostarici, a ovoga puta se žestoko posvađala s makedonskim voditeljem Žaretom Berberom na Kostarici tijekom snimanja 'Survovora'

Aleksandra Nakova izbačena je iz plemena i prebačena na Otok odbačenih, a za svoje izbacivanje okrivila je, između ostalih, i voditelja Žareta Berbera. Manekenka i Playbojeva zečica voditelju je pri prvom susretu nakon izbacivanja u lice oštro rekla što misli o njemu, piše srpski Kurir.

'Hvala i tebi, ponašao si se kao debil!' siktala je Aleksandra.

Žare joj nije ostao dužan. Ali ipak joj to nije rekao u lice, već se obratio ostatku ekipe. 'Ona se ponaša kao razmažena ku***', rekao je Žare plemenu.

Međutim, Aleksandara je čula što je rekao, pa ga je počastila bujicom sočnih psovki. Bijesna na sve, Aleksandra je otada pa sve do završetka snimanja realityja bila, blago rečeno, namrgođena, otkrio je izvor za srpski Kurir.

'Nakon dolaska na Otok odbačenih, Aleksandra je opet inicirala sukobe te se posvađala s ostalim sudionicima, no ostali su se trudili ne reagirati na njezine ispade', dodaje izvor.

186678,186597,186494,186471
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više