DEPRESIJA PREVLADALA AVANTURU

Aleksandra ispala, a Martina Miju nazvala nabrušenom babom

05.04.2012 u 22:12

Bionic
Reading

Iako se svi kunu da ne postoji klan muškaraca koji izbacuju samo žene, treća žena napustila reality pustolovinu

Neven je novom plemenu prepričavao što se događalo na otoku odbačenih, jer je tamo tražio imunitet. Govori svima kako mu Mia nije dala jesti te kako uopće nije spomenula Maju Lenu niti pitala kako je.

Smatra da je Stanija ljuta, ali nije više bijesna. Govori kako mu je Mia zamjerila to što nije glasao za onoga za kojeg su se dogovorili. Govori kako nije imao pojma o čemu priča, no opet ga je proglasila lažovom.

Boji se da ne ode na otok odbačenih. Martina ne može vjerovati. Govori da 'toj babi netko treba reći da začepi usta, da ih prestane maltretirati'.

'Ona je nabrušena baba, samo čeka da nekog ogrebe. Vjerojatno bih joj ćušku prilijepila da mi nije dala jesti', ljuta je Martina.

'Kod nas je kao u vojsci', žalila se Aleksandra, a ni Avi nije lako jer shvaća da su žene ugrožene.

'Sedamdeset posto sam ugrožena. Ovdje ne znaš tko što stvarno misli. Kako im se ključ probudi, kako im se roleta spušta', bila je slikovita Ava.

Stanija govori kako jedva čeka da netko od muški dođe na ženski otok. 'Voljela bih da netko od muški dođe da im vratim kako su mene tretirali. Ovo je otok amazonki, mi ćemo njih upregnuti kako su oni nas tamo ugnjetavali', govori, no ipak ta želja joj se neće uslišati.

Plemenski savjet je bio uzbudljiv.
Ava je poludjela što joj je Aleksandra rekla da se boji usprotiviti dečkima.
'Ako netko ima muda, to sam ja…', poludjela je Ava.
Neven je rekao da su žene krive što su si to dozvolile te da i sam osjeća podjelu.

Martina je rekla kako se najviše boji otići na otok odbačenih. Najgore joj pada da se s nekom budalom moram nositi. Rekla je da misli na Miju.

Na kraju je svima laknulo što je iz igre ispala Aleksandra koja je i željela otići. Ava je dobila još jedan glas kletve koji će je pratiti na novom glasanju.