tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+6
Pula
+13
Rijeka
+7
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+12

NAPETO JE U KOSTARICI

Stanija: 'Ovo je otok amazonki, treba nam muškarac!'

Njihov svijet šoubiznisa srušio se onog trenutka kada su kročili na tlo Kostarike. Preživljavanje ide dalje, no za jednog člana Boruke nastavit će se na otoku odbačenih. Tko za to ima najviše šanse?

Datum objave:
5.4.2012 21:52

Zadnja izmjena:
11.4.2012 15:37

Jedino što se u Kostarici dočekuje s veseljem su informacije s otoka odbačenih. Tri amazonke, kako same sebe zovu, znaju sve i prosljeđuju informacije.
'Mia i Jelena su bile nabrušene na mene, Stanija je OK, dobro se drži', rekao je Cigi.

No nakon teških riječi koje su na početku pale između njega i Jelene, dogodio se nevjerojatan preokret! 'Do kraja serijala ja sam s njom ostao u savršenim odnosima, dapače, mislim da ću to prijateljstvo zadržati vjerojatno dug period svog života', dodao je Cigi.

A nakon dugog perioda gladovanja i žeđanja, pleme Matamba dobilo je mogućnost da budu nagrađeni ako izgrade kamp. S druge strane, kod Boruke vlada nervoza uoči plemenskog savjeta, a na otoku odbačenih - ista tema.

'Ja bih voljela da dođe muškarac. Ovo je otok amazonki i muškarci treba da budu podčinjeni', smatra Stanija.

Na plemenskom savjetu tenzije su bile manje. Potenciranje podčinjenosti žena ponovno je došlo na tapetu.


186471,186452,186291,186258

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr