TV INTRIGE I DRAME U 'SURVIVORU'

Stanija spletkari, a Ava je veliki radnik

Intrige na rajskom otoku bile bi idealan scenarij za neku dramu. Prema odluci plemenskog vijeća bilo je posve sigurno da ispada Aleks, no u zadnji tren izbacili su Staniju, i to zbog spletkarenja

Prvi plemenski savjet Boruka će pamtiti do zadnjeg dana avanture na Kostariki. Prava drama s neočekivanim preokretima završila je gašenjem Stanijine baklje. Svega dva dana prije, pleme je jednoglasno odlučilo da će izbaciti Aleks, no Stanijine priče o muškom klanu svima su digle živce.

'Na plemenskom vijeću dogodilo se to što se dogodilo. Stanija je iz totalno nepoznatog razloga svima nama opet krenula s pričom, 'muški klan nasuprot ženskog klana'. Prozivala nas je i svi smo se samo pogledali, nismo si trebali ništa ni reći, svima je bilo potpuno jasno što se događa i izbacili smo Staniju', rekao je Sebastian.

Idućeg jutra svi su i dalje bili pod dojmom, a klupko tko je koga htio izbaciti i zašto polako se počelo odmotavati.

'Pola sata prije vijeća žene su htjele izbaciti Avu i tražile su od nas, muškaraca, da im pomognemo u tom naumu. Nama to nije palo na pamet jer je Ava jedina od njih bila stvarno veliki radnik. Mislim da su baš napravili veliku grešku', tvrdi Ognjen.

Nakon sveg tog spletkarenja deblji je kraj izvukla Stanija, a da joj Otok odbačenih nije nimalo drag, vidjelo se odmah.

Osim što su se bavili dramom s prošlotjednog vijeća, plemena su odabrala nove poglavice. Kakva se iznenađenja spremaju starim poglavicama, tko je preuzeo vlast, kakvi ih obrati čekaju i kako će završiti novi plemenski okršaj?

185733,185605,184360,183844
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više