tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+11
Rijeka
+15
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+12

NOVI PAR KOSTARIKE

Radovan i Aleksandra su se seksali na Otoku odbačenih?

Svaki dan otkrivaju se nove tajne Survivora. U divljini su tako neki od kandidata postali i više nego samo kolege u preživljavanju

Datum objave:
30.3.2012 11:34

Zadnja izmjena:
30.3.2012 12:23

Vezane teme

Iako su po završetku showa Playbojeva zečica Aleksandra i bivši Mister Hrvatske Radovan prekinuli svaki kontakt, piše srpski Kurir, vrijeme koje su proveli zajedno iskoristili su kako su najbolje znali.

Navodno je zgodna Makedonka Aleksandra simpatije prema Radovanu pokazala još prije dolaska u Kostariku, prilikom upoznavanja.

Njihovoj ljubavi nije bilo suđeno, jer su se odvojili te su pripadali suprotnim plemenima.

Razdvajanje od njega i odlazak u drugo pleme nisu joj lako pali, rekao je netko blizak produkcijskom timu reality showa Survivor te dodao da je Playboyeva zečica iz Makedonije s bivšim Misterom Hrvatske spavala na Otoku odbačenih, piše srpski Kurir.

'Aleksandra se razveselila kad su oboje iz svojih plemena protjerani na Otok odbačenih.
Vrijeme na Otoku odbačenih njih dvoje su proveli kako su najbolji znali - vodeći ljubav', rekao je upućeni.


185135,185122,184687,182282

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr