TV ALEKS GRDIĆ:

'Nije čudo da sam se istopila'

  • Autor: M. Ć
  • 29.3.2012 17:28:03
  • 29.3.2012 15:23:02

Manekenka Aleks Grdić zaljubila se u divljinu te joj se jako teško vratiti u civilizaciju

Aleks Grdić vidjeli smo na prvom eventu nakon 'Survivora'. Kaže, trebalo joj je vremena da malo dođe k sebi.

'Kad sam došla s Kostarike bila sam tjedan dana zatvorena doma. Nitko nije znao da sam došla. Nisam palila ni mobitel. Bio mi je teži povratak u civilizaciju nego prilagođavanje na divljinu. Nakon toga sam počela odrađivati par revija, a imala sam i obveze prema 'Survivoru'. Obišla sam svoje roditelje, a ovo je prvi event koji sam posjetila', rekla nam je Aleks i dodala da se sva smanjila dok je bila u 'Survivoru'.

'Usukala sam se od glave do pete. Zato što sam živjela pedeset dana stvarno na riži, vodi i kokosima na +40, pa nije ni čudo da sam se istopila', rekla je Aleks, koja se kad joj je bilo teško svađala i plakala. Najviše je neprijateljski nastrojena bila prema Staniji.

'Ne volim ja nju, a ne voli ni ona mene. Ona je uvjerena da sam ja predala mom Nevenu borbu. Mogu reći da je 'Survivor' pun iznenađenja. Svi će biti oduševljeni', dodala je Aleks, a u 'Survivoru' nije doživjela romantiku iako je vidjela puno zalazaka sunca.

'To mene nije dotaklo, ja nisam imala vremena za to. Moja velika ljubav je bio Neven, rekli smo da ćemo se na kraju šoua vjenčati. Iskreno, više smo bili nabrijani na to preživljavanje nego što smo imali vremena razmišljati o ljubavi. Vjerujte, ljubav i romantika su mi u Kostariki bili na zadnjem mjestu, jer je bilo sve samo ne romantično.'

Aleks bi voljela ponovno ići u divljinu:
'Sad sam se baš zaljubila u to. Prvo ti je grozno, a kad skužiš da nemaš kud, onda ti postane svaki dan sve bolje i bolje. Daješ najbolje od sebe da prvo sam sebi pomogneš, onda i drugima. I na kraju sve to zavoliš i sve ti nedostaje.'

182332,184789,184687,183403
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više