TUGA I BOL

Gorke suze i teške drame natjecatelja Survivora

02.04.2012 u 09:28

Bionic
Reading

U prvom tjednu Survivora mnogi su pustili suzu. Čitavu rijeku, štoviše. Kandidati su uplovili u avanturu totalno nespremni. Gladni i očajni, svako malo su doživljavali male emocionalne slomove

Iako se prije početka Survivora pričalo da Neven Ciganović najviše drami u divljini, on - bez obzira na neprestano dramatiziranje - još nije pustio suzu. No uvrstili smo ga na listu plačljivaca jer je kandidat koji najviše prigovara. Kako je jedini koji je bio u strahu od toga da će ga ugristi žaba, složit ćete se da je zaslužio biti na listi cvilidreta.

'Spavali smo na golom bambusu, bilo je vrlo neudobno, iako tvrdo. Više sam bio u strahu jer oko nas su bile raznorazne živine. Prvu večer smo se tek susreli s ogavnim žabama krastačama koje su skakale oko nas i prepale me da sam mislio da će mi herc otkazati', rekao je Neven, srećom živ i zdrav.

Emotivna Maja Lena Lopatny se pak u prvim danima popularnog šoua potpuno slomila. Razlog njenih suza bilo je to što joj nedostaje dečko. Krokodilske suze potekle su niz Majino lice. Bila je neutješna. Vrijedna studentica Fakulteta političkih znanosti nije se najbolje pripremila za boravak u divljini, no na kraju je ipak svima pokazala zube.

Manekenka Aleksandra Grdić plakala jer je sanjala drage ljude i obitelj koja joj jako nedostaje. Svojim suplemenicima objašnjava da joj na otoku nije lijepo te da je nesretna. Čak je rekla da bi išla u drugo pleme. Nedostaje joj topline i zagrljaja, a njezino pleme joj se ne sviđa jer je atmosfera previše 'šljakerska i borbena'. Aleks se na koncu ipak smirila te je pokazala svoje humano lice i omraženoj Staniji.

Daleko najdepresivnija osoba u šouu je Makedonka Aleksandra. Ne želi ništa raditi, a svojim je cimerima rekla da neće ni jesti ni spavati u kampu. Playboyeva zečica je neutješna, po cijeli dan leži na plaži, a dečki, iako su ljuti na nju, nekako joj pokušavaju popraviti raspoloženje.

Čak joj u izvlačenju iz depre nije pomogao ni njen zemljak Žare. Aleksandra, unatoč tome što je htjela izaći, na kraju je ipak ostala u šouu.