VRIŠTALA OD STRAHA

Pogledajte što je prestravilo Juliju Roberts

24.03.2012 u 10:27

Bionic
Reading

Glumica Julia Robert priznala je da obožava plašiti svoju djecu. No to priznanje ju je koštalo živaca, jer joj je u svom showu komičarka Ellen DeGeneres vratila milo za drago

Iako je i sama plašljiva, glumica Julia Roberts priznala je da obožava plašiti svoju djecu. Nedavno je shvatila da previše uživa u tome pa ih više ne plaši tako često.

'Ako ih čujem da dolaze, a oni ne znaju gdje sam u kući, sakrijem se i iskočim iz mraka kad mi se približe', otkrila je oskarovka gostujući u showu Ellen DeGeneres. Ipak, u zadnje su vrijeme njeni sedmogodišnji blizanci Hazel i Phinnaeus te četverogodišnji Henry, koje ima sa suprugom Dannyjem Moderom, odahnuli jer je shvatila da ih previše plaši.

Kako bi provjerila koliko je njena gošća hrabra, Ellen ju je odlučila zastrašiti te ju je zaskočila kada je izlazila iz garderobe netom prije nastupa u emisiji. No to nije bio kraj iznenađenjima. Tijekom intervjua do nje se došuljao muškarac odjeven u Snjeguljicu, a zvijezda filma 'Mirror, Mirror', u kojemu glumi zlu kraljicu, toliko se prepala da je glasno vrisnula.

'Hvala Bogu da se bavim sportom jer bih inače doživjela infarkt', kazala je Roberts.