TV SURVIVOR

Bijesna Mia izgubila glavu i ispala iz igre

  • Autor: I. T.
  • 23.3.2012 10:54:37
  • 22.3.2012 21:49:25

Kao druga iz Survivora je ispala Mia Begović koja se u odlučnom plemenskom savezu pokazala beskrajno lošom glumicom i bezobraznom igračicom

Na drugom plemenskom savezu opet su se našli članovi plemena Matambo koji su dosad izgubili u sve četiri borbe. Centralna osoba saveza koji se pretvorio u jeftinu sapunicu bez početka i kraja bila je Mia Begović koja je, iako glumica, svoju ulogu snažne i nasmiješene natjecateljice odigrala jako loše. Od prvog trena iza nategnuto navučenog osmijeha izbijali su bijes, ljutnja i beskrajna zloća zbog osjećaja da ispada iz igre.

Mia je vrlo žustro i nervozno isticala kako je najbolji borac i kako je se žele riješiti jer je najjača natjecateljica te da cijeli pokušaj izbacivanja samo velika zavjera. Martina joj je objašnjavala kako nije riječ o odbacivanju konkurencije, već loše glumice koja stalno igra igru za sebe samu, a ne za tim. Marko se složio s njom, a u svađu se uključila i Maja Lena, ne stavši na obranu majke, nego je napavši.

Umjesto sebe, Mia bi izbacila Kristinu koju je definirala tipičnom ženskom što previše manipulira. I u tom trenutku Mia nije zaboravila spomenuti tragičnost svojeg lika i djela. Dapače, u totalno nepotrebnom napadu na Kristinu otišla je u neke čudnovate vode spomenuvši uvredu i kazneno gonjenje.

Mia je toliko daleko otišla u svojoj prgavosti i ljutnji da je isprovocirana Maja Lena rekla kako je užasno teško biti u plemenu s mamom.

Gledajući raspravu plemena više puta smo se priupitali tko tu ima koliko godina. Miji bismo počesto skinuli 30-ak, 40-ak godina, jer se gotovo cijelo vrijeme ponašala poput beskrajno razmaženog djeteta koje nikako ne želi izaći iz igre u kojoj je davno poraženo.

Glasovanje je potvrdilo Mijine strahove te je morala napustiti pleme.

183623,183821,183595,183403

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više