VRUĆE SCENE U 'RUŽI VJETROVA'

Popularna TV zlica kao 'djevojka iz torte'

21.03.2012 u 17:50

Bionic
Reading

S prvim proljetnim danima i najpopularnijoj hrvatskoj zlici, Nives Ivanković, koja u seriji 'Ruža vjetrova' glumi istoimenu negativku, sletjet će leptirići u trbuh, zbog čega fanovi mogu očekivati neočekivano

'Izgledaš kao djevojka iz torte!' komentirao je Dragan Jovanović Nivesinu promjenu izgleda koja se dogodila upravo zbog novog lika, Ivana, koji unosi pomutnju među ženski rod popularne serije RTL televizije.

Nakon što je iskoristio Suzaninu naklonost, Ivan je prešao na drugi cvijet, Nives Odak. Nives Odak u Ivanu pronalazi sve odlike svog idealnog muškarca snažnog, britka uma i zgodnog.

Po prvi put u životu osjeća nešto za muškarca, nakon tragedije koja joj se dogodila u mladosti, što ćemo imati prilike vidjeti u epizodama koje dolaze.

Kao svaka zaljubljena djevojka, tako je i Seke Odak zamjenjuje svoj poslovni stil odijevanja puno ženstvenijim.

Umjesto hlača, lepršave haljinice i suknjice postale su glavni odjevni predmet u njezinom ormaru. Nives je odlučila istaknuti svoju nježniju i pitomiju stranu.

Zaljubljena Seke je jako zavodljiva, pokušava biti duhovita і pažljiva, nevini i slučajni dodiri dokazuju da je u Ivanu pronašla muškarca svog života. Napokon je postala ranjiva žena i doživjela potpunu metamorfozu.

No, zna li Nives razliku između biti potreban nekome i biti voljen te hoće li Ivan iskoristiti njenu iskrenost i ranjivost ili je čeka ljubavna bajka, saznat ćemo u novim epizodama 'Ruže vjetrova'.