TV NEVEN CIGANOVIĆ:

Ava me razočarala, beskrupulozna je i loša osoba

Stilist Neven Ciganović otkriva da mu nije bilo Nimalo lako u 'Survivoru', a ne krije ni koliko su ga razočarale neke osobe koje su sudjelovale u showu, posebno Ava Karabatić

Preplanuo i devet kilograma lakši, poznati stilist Neven Ciganović vratio se nakon šest tjedana iz Kostarike u Zagreb.

'Dobivam puno komplimenata na račun svog novog izgleda. To me iznenadilo, jer sebi izgledam kao stari, olinjali jarac. Ne vjerujem da ću još dugo imati bradu, jer uskoro počinjem raditi na jednom drugom projektu u koji se robinzonska brada nikako ne uklapa', kazao je 41-godišnji Neven za Extru.

Priznaje da nije ni sanjao što ga čeka u Kostarici pa je bi nemalo iznenađen kad je show počeo.

'Mislio sam da ćemo snimiti nekoliko teških scena, a onda samo uživati, a kad ono... Moram vam priznati da je to puno teže od onoga kako izgleda na televiziji', ispričao je popularni stilist.

'U 'Survivor' nisam otišao tražiti prijatelje. U četrdesetak dana zaista nije moguće pronaći prave prijatelje, iako o njima možeš puno naučiti. Najviše mi je išao na živce baletan Milan Gromilić. Prenabrijan je, arogantan, agresivan i vrlo proračunat. Razočarao sam se i u Avi Karabatić, za koju slobodno mogu reći da je beskrupulozna i loša osoba, a razočarala me još jedna naša natjecateljica', iskreno je priznao Cigi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više