ALEKSANDRA GRDIĆ:

Smršavjela sam jer sam bila na riži i vodi

Bionic
Reading

Alex je u Kostarici provela dva mjeseca, izgubila pri tom par kilograma jer je bila samo na riži i vodi. Iako su doslovno preživljavali, kaže da joj nije žao i da je Survivor bio sjajno iskustvo

Ulazak i prijavu za okrutni život u Kostarici, objasnila je za svojom ljubavlju prema ekshibicionizmu. No Survivor joj je na neki način i ispunjenje sna njezina oca Željka koji se prijavio 2005. godine, no nije ušao među 18 izabranih.

Priznaje da nije bilo lako iako je neke stvari podnosila lakše, a neke teže. 'Odricanje od onih mali slatkih poroka – cigarete i muzike. Sanjala sam i vožnju u autu, kavu i ćakulu s prijateljima', otkrila je Alex za Slobodnu Dalmaciju što joj je najteže palo.

'Nedostajali su mi moji ljudi, no nisam imala problema s manjkom hrane. Izgubila sam par kilograma, bila samo na riži i vodi, no to mi nije teško palo. Otac mi se bavi jogom pa znam kako uživati i u onim malim zalogajima koji su ti dostupni. Odlična je to na kraju bilo čišćenje organizma, već sam se u rižu pretvorila', rekla je manekenka priznavši da su joj ipak najviše smetale hladnoća i vlaga, ali i susret sa škorpionima.

'Htjela sam odustati prvi tjedan, no onda sam se zbrojila i rekla sama sebi: Alex možeš ti to, idemo dalje', priznala je Alex.