TV LIJEPA I RAZMAŽENA

Zvijezda 'Larinog izbora' dobiva svoju seriju

  • Autor: tportal.hr
  • 15.3.2012 16:05:23
  • 15.3.2012 12:56:42

Slatka Jagoda Kumrić već snima seriju koja se radi isključivo za internet, a u kojoj ona otkriva tajne Zlatarevih

Nikol Zlatar dobiva svoj spin off! Obožavatelji 'Larinog izbora' imaju priliku od 19. ožujka pratiti razvoj priče 'Larin izbor' s Nikol Zlatar u središtu radnje ekskluzivno na OYO.hr-u. Jagoda Kumrić dobiva svoju seriju 'Nikol: povjerljivo', prvu u Hrvatskoj snimanu isključivo za internet, u kojoj otkriva tajne Zlatarovih u svom video dnevniku.

Simpatična Nikol Zlatar u 'Nikol: povjerljivo' otkriva tajne obitelji Zlatar. Prilikom pomaganja ocu oko uređivanja novog ureda naići će na neobičnu kartu ispisanu čudnim simbolima i brojevima. Vidjevši koliko je Tončija uzrujala činjenica da je vidjela kartu, Nikol će je kriomice fotografirati. Mučit će je zašto je otac tako burno reagirao te odlučiti tajnu zadržati za sebe, ali i započeti svoj video dnevnik. Nikol će početi istraživati u svrhu rješavanja misterija koji se krije iza tajanstvene karte.

Posjetitelji OYO.hr-a moći će pratiti svaki njen korak, a Nikol će postati naš insajder u misterioznom svijetu 'Larinog izbora'. U prvoj epizodi web serije 'Nikol: povjerljivo' vidjet ćemo kako glavna junakinja započinje svoj video dnevnik. Nikol će otvoriti dušu te odlučno krenuti u potragu za onime što skriva mistična karta koju je fotografirala kod oca.

'Oduševljena sam što Nikol nastavlja voditi život paralelno u svojoj seriji. Producenti su zamislili vrlo intrigantnu i zabavnu radnju koja se nastavlja na 'Larin izbor' i nudi dublji uvid u tajne Zlatarovih kroz njene oči. Uloga Nikol meni je prva u karijeri, ali sigurno jedna koju ću zauvijek pamtiti i za koju će me vezati najljepše uspomene. Ona je pronicljiva i bistra, svoju razmaženost pomalo napušta kako sazrijeva, a sada se i zaljubila. Znatiželjna je i pravi izbor za otkrivanje tragova velikih tajni iz prošlosti svoje obitelji', objasnila je glumica Jagoda Kumrić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više