SVAĐE NE PRESTAJU

Aleks je ljuta na Staniju i njenu 'celulitnu guzu'

14.03.2012 u 22:15

Bionic
Reading

Ava i Stanija su se posvađale jer ju je Ava zamolila da joj preseli stvari na drugu stranu što je Stanija kategorički odbila. Usto, curama smeta to što je Stanija stalno s muškarcima. Po njima se žene trebaju držati zajedno

Aleks Grdić je poglavice plemena Boruka pred kojima prva bitku protiv plemena Matambo čiji je poglavica Neven Ciganović. Kao vođa svog plemena, Aleks je otišla po novu poruku za svoju družinu, a Ava je od ranog jutra počela govoriti protiv Stanije.

Ava i Stanija su se posvađale su jer je Ava Staniji rekla da joj složi odjeću i preseli je na drugu stranu.'Nije joj to odgovaralo, očigledno joj nedostaje pažnje', požalila seStanija Aleks koja je zaključila da se Stanija oslanja samo na muškarce idrži se isključivo s njima.

'Ovako nešto dugo nisam vidjela s takvim celulitom na stražnjici', komentirala je Aleks Staniju.

Oba su plemena odmjerila snage na prvoj plemenskoj borbi 'Obstacle with tools' u kojoj su se borili za totem imuniteta. Poglavice su odlučile da Nikola i Milan prvi krenu u borbu. Morali su hodati preko drveta, otvoriti drveni sanduk sa šipkom, uzeti lopatu i vratiti se natrag. Zadnji zadatak bio je zakucati čavle u drvenu kutiju. Pleme Boruka je pobijedilo i osvojilo imunitet pa neće morati izbaciti jednog od svojih članova.

Nakon povratka iz borbe komentirali su da im najviše nedostaje vatra. Marko je pokušao zapaliti vatru bambusom dok su se ostali žalili zašto nemaju kremen.

'Nisam mislila da će biti ovoliko problema s paljenjem vatre. Morala sam doći u Kostariku da bih kćer upoznala u još nekom segmentu', rekla je Mia Begović i pohvalila kćer da se odlično drži.

Cigijevo pleme će zbog poraza morati ići na plemensko vijeće glasovati za to tko će od otići na Otok odbačenih.