A NAJZGODNIJA JE...

Pet ljepotica koje su uljepšale HTV

16.03.2012 u 14:05

Bionic
Reading

U kratko vrijeme čak pet ljepotica je uljepšalo HTV-ov program, što je u nama pokrenulo pitanje najzgodnije među opako zgodnima

Nakon što su Vanja Halilović i Jelena Glišić u utorak proglašene novim loto djevojkama, što znači da ćemo od travnja moći uživati u njihovoj ljepoti i stručnom vađenju kuglica iz bubnja, izbrojali smo čak pet ljepotica koje su u samo nekoliko mjeseci stigle ili se vratile na HTV.

Riječ je o Eciji Ivušić koja je prije dva mjeseca postala voditeljica emisije '4 zida', Marini Parlov u ulozi nove voditeljice 'Automagazina', Loreni Nosić koja je preuzela vođenje Lokasovog kviza '20pet' te Vanji i Jeleni u ulogama novih loto djevojaka.

Eciju smo upoznali prije godinu dana u backstageu 'HTZ-a', gdje je zamijenila Ivana Šarića koji je iskoračio korak naprijed. Nakon 'HTZ-a' viđali smo je uglavnom po žućkastim stranicama koje su je povezivale s Nikkyjem Vuksanom i Ivanom Hercegom, no sve je ostalo na bučnim šaputanjima. Sad je Ecija već dva mjeseca u emisiji '4 zida' u kojoj prati zbivanja na tržištu nekretnina, u urbanizmu, arhitekturi te uređenju interijera.

Isti dan kad je Ecija postala voditeljica '4 zida', bivša prva pratilja miss Hrvatske Marina Parlov postala je voditeljica 'Automagazina'. Marini ovo nije prva voditeljska gaža na HTV-u, već povratak na javnu televiziju gdje su je gledatelji mogli upoznati u glazbenoj emisiji 'Vip Music Clubte se na daljinu družiti s njom i u 'Volim nogometi 'Najgol'. U svojoj voditeljskoj biografiji ima i iskustvo rada u emisiji 'Nova lova'.

Nakon glumačkih pokušaja u sapunicama 'Zabranjena ljubav' i 'Obični ljudi' te voditeljskih 'gaža' u RTL-ovim emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za 5', Lorena Nosić stigla je do HTV-a, i to kao voditeljica novog kviza Joška Lokasa 20pet'. Kako je riječ o desetominutnom kvizu koji se emitira uživo, ovo je najveći Lorenin profesionalni izazov, iz kojeg će, nadamo se, isplivati visoko uzdignutih ruku.

Za kraj – najfriškije. Nakon mrtve trke u lovu na loto kuglice između Vanje Halilović i Jelene Glišić, žiri je u utorak odlučio da pobjednice nema, pardon, da su obje pobjednice. Tako će od travnja svim vrijednim i vjernim loto igračima sretne brojeve donositi čak dvije opako zgodne djevojke.

Vanja Halilović nekadašnja je RTL-ova voditeljica, a potom novinarka na Net televiziji, dok je nekadašnja miss universe Jelena Glišić najpoznatija po promidžbenom spotu Hrvatske turističke zajednice koji je Jadranka Kosor proglasila seksističkim zbog Jelenine stražnjice.