KRALJICA DRAME

Maja Lena zaplakala jer joj nedostaje dečko

13.03.2012 u 22:24

Bionic
Reading

Alex je nekoliko puta htjela napustiti show, priznala je svojoj ekipi da Playboyevu zečicu Staniju smatra dvoličnom, a druge je kandidatkinje ocijenila lijenima i nezainteresiranima za rad

'Nisam se baš pretjerano oduševio s tim zadatkom. Kao prvo, nisam htio uopće biti poglavica jer to znači da moraš snositi nekakvu odgovornost za svoje pleme. Ja sam se trudio u svoje pleme unesti dobru volju, veselje, razbibrigu i jednostavno i to što nismo dobili uspjeli zapaliti vatru nas nije toliko pogodilo kako bi nas to vjerojatno pogodilo da smo ušli s nekakvim većim entuzijazmom u cijeli show', rekao je Neven Ciganović, kojemu se zadatak poglavice nije svidio.

U plemenu Matambo s Nevenom su u ekipi Radovan Stošić, Maja Lena Lopatny, Mia Begović, Jelena Maćić, Martina Vrbos, Nikola Šoć, Marko Karadžić i Kristina Bekvalac, dok su u protivničkom plemenu kojim šefuje Alex Grdić: Stanija Dobrojević, Ognjen Kajganić, Žare Berber, Aleksandra Nakova, Ava Karabatić, Milan Gromilić, Vladimir Vuksanović i Sebastijan Fleiss.

Ni Alex se njezin zadatak nije dojmio.

'Nismo baš bili oduševljeni zato što se Neven i ja znamo inače privatno, super smo prijatelji i nekako smo se stalno potajno nadali da ćemo biti zajedno, u istom plemenu. Onda kad smo shvatili to jutro da će nas opet razdvojiti, stvarno smo doživjeli teški breakdown i zbog tog smo bili jadni i tužni. Kad su nas proglasili poglavicama pao nam je mrak na oči', komentirala je svoju novu titulu Alex.

Drame ni ove večeri nije nedostajalo pa je tako Maja Lena doživjela svoju prvu krizu te zaplakala jer joj nedostaje dečko. Kako se sumrak približavao, i Cigiju je pao mrak na oči pa je ubrzo nakon Maje Lene preuzeo ulogu kraljice drame. Cijeli kaos napravio je jer je ugledao žabu na plaži i preplašio se da će ga ugristi!

U borbi s Nikolom snowboarder Sebastijan svom je timu osigurao povratak na otok, a za nagradu su dobili vatru. Alex je nekoliko puta htjela napustiti show, priznala je svojoj ekipi da Playboyevu zečicu Staniju smatra dvoličnom, a druge je kandidatkinje ocijenila lijenima i nezainteresiranima za rad.