RENATA SOPEK:

'Uživala sam boksati s Irom iz Colonije'

14.03.2012 u 10:54

Bionic
Reading

Renata Sopek pazi na dobru formu Hrvata i Hrvatica. U svojoj emisiji je tako ugostila mnoge zvijezde s kojima je igrala paintball, klizala na ledu i uživala u jacuzziju

Renata, privela si mnoge Hrvate u goste, jesu li te iznenadili svojim zdravim navikama?
Ugodno su me iznenadili kreativnošću na samim snimanjima, kao i spremnošću da se okušaju u raznim, za njih često i novim situacijama i izazovima.

Radila si intervjue na ledu, u jacuzziju... gdje ti je bilo najljepše?
Situacije smo prilagođavali gostima. Svaki gost je priča za sebe, koje se toliko razlikuju da ih ne mogu uspoređivati. Sa svima sam se odlično zabavljala!

Jesi li zadovoljna odazivom?
Jesam i hvala im na tome jer su usprkos obavezama i tome što su neki bili bolesni ipak našli vremena za mene iako snimanja traju nekoliko sati.

Koji ti je najbolji trenutak dosad?
Izdvojila bih boks s Irom iz Colonije, zumbu sa Zuhrom i hokej na ledu s dečkima iz Medveščaka. Jednostavno ne mogu izdvojiti samo jedan.

Voliš li više ženske ili muške ćakule?
Svi moji gosti bili su komunikativni, a kad shvate kakva je forma, da je sve zezancija i da nema privatnih pitanja, tračeraja, kažu nešto što uopće nisu planirali.

Voliš li tučom rješavati probleme?
Ne volim se tući iako mi je drag adrenalin koji me držao dok sam boksala. Ne volim nasilje, ali mislim da je bila totalna zezancija vidjeti nas dvije u tim ulogama. Nismo pojma imali, ali zato je i ispalo super.

Opaka si, nitko te ne može pratiti…
Super mi je što sam vježbanjem zarazila ljude. Uvijek mi se netko ima potrebu ispričavati ako nije išao vježbati ili je pojeo nešto što nije trebao. To mi je užasno smiješno.

Zašto svog dečka ne staviš kraj sebe kad vježbaš?
Već je moja sestra tu pa bi to bilo malo smiješno, a i bolje se osjećam ovako među curama.

Jesi li zadržala haljinu koju si imala na ledu?
Nisam, jer su mi je Pahuljice posudile za tu priliku. Inače, to im je jedan od kostima za nastupe pa je ipak nisam mogla prisvojiti.

Jesi li spremna na nove izazove?
Uvijek, naravno! Veselim se nadolazećem periodu jer će proljeće i ljeto pa ima više mogućnosti koje možemo iskoristiti što se izazova tiče. Ugodnije je i snimati kad je toplije!

Misliš li da je Zuhra bio odličan u zumbi?
Da, mislim da je! Ima čovjek ritma i sluha, a i kreativan je za ne povjerovati.

Je li Vito Padovan zgodniji uživo?
Joj, da ste samo vidjeli reakciju mojih frendica kad sam im rekla da mi je on gost! Vidim da ste znatiželjni pa ću vas idući put povesti na snimanje, da sami otkrijete.