TV NOVA LJUBAV

Iva i Stjepan već vježbaju prenošenje preko praga

  • Autor: tportal.hr
  • 12.3.2012 14:06:26
  • 12.3.2012 11:54:25

Treća sezona emisije 'Ljubav je na selu' ruši sve rekorde gledanosti – i osma epizoda privukla je rekordan broj gledatelja, a mi vam donosimo sadržaj nove epizode

Dok prve zrake jutarnjeg sunca griju ljubavne farme, kandidati se žale na nemiran san zbog dvojbe je li ljubav njihovog života možda već otišla kući.

Neke kandidatkinje jedva čekaju poziv na spoj, a druge su inicijativu uzele u svoje ruke. Tako je Nikolina jedva dočekala pozvati Stjepana na romantičan doručak koji mu je pripremila.

S druge strane, Iva nije mogla sakriti ljubomoru koju je izazvao 'otrov za žene'.

Na ličkoj farmi je vrijeme za šišanje, no u opasnosti nisu najpoznatiji brkovi emisije 'Ljubav je na selu', već – janjci. Za spoj s Anitom Stipe je odabrao romantičnu lokaciju. Za to vrijeme Božica je spremila tortu koje je bilo posvuda, a najviše na Stipinim brkovima.

Kišni dan u Jamaricama djevojkama nije bio dovoljan izgovor za ljenčarenje. Tomislav je svojim damama zadao vrlo blatan zadatak – okopavanje vrta i ubiranje plodova za juhu. Kao prave djevojke sa sela, i Branka i Barbara su morale svladati vožnju traktorom. Čarobna uvala galeba iz Brusja mjesto je spoja sa Šteficom.

Vožnja brodićem, hvatanje ribe i dizanje utega pokazat će neku drugu Matinu stranu – je li se Mate napokon zaljubio? Najmlađi kandidat, Ivan, obavijestio je djevojke da opet moraju obuti čizme. Ni prevelike čizme nisu spriječile kandidatkinje da odrade svoj sljedeći zadatak – branje šljiva za rakiju. Iako je Ivana pokazala simpatije prema Saši, Ivan je ipak odlučio provesti neko vrijeme nasamo s njom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više