LORENA NOSIĆ:

Mislim da sam se dobro snašla kao voditeljica kviza

09.03.2012 u 10:48

Bionic
Reading

Nakon 'Ljubav je na selu' i 'Večere za 5' koje je vodila na RTL televiziji, Zagrepčanka Lorena nosić na HTV-u dobila je angažman kao voditeljica novog kviza '20pet', a 34-godišnja simpatična brineta otkriva kako se u toj ulozi snašla te koji su joj planovi za budućnost

Lorena se najprije okušala kao glumica sapunicama 'Zabranjena ljubav' i 'Obični ljudi', zatim kao voditeljica emisija 'Ljubav je na selu' i 'Večera za pet', a sada se na simpatična brineta našla u ulozi voditeljice kviza '20pet' na HTV-u. Riječ je o projektu koji je osmislio Joško Lokas, autor 'Upitnika', a radi se o desetominutnom kvizu koji se emitira uživo.

'Oduvijek sam priželjkivala raditi projekte koji idu izravno. Naravno da sam imala tremu prije početka, veliko uzbuđenje zbog novog, ali bilo je super, a kada je prošlo, uslijedilo je veliko olakšanje što je završilo. To je, valjda, poput iznenađenja kad netko pobijedi na nogometnoj utakmici. Mislim da sam se dobro snašla, bilo mi je jako drago čuti što mi svi iz ekipe govore da je bilo dobro', kaže za Studio, prilog Jutarnjeg lista, te dodaje da je tijekom prve emisije bila prilično napeta, no bilo joj je važno da ljudi pravila novog kviza.

No, pogreška, više lapsus zbog treme, ipak joj se potkrala, pa je tako svoju kolegicu Danielu Trbović nazvala Daniela Vlajki, kako joj je bilo nekada udamo prezime. 'Nadam se da mi Daniela neće zamjeriti i da to nije bila prevelika pogreška', kaže Lorena.

Nesuđena balerina, osim u kao glumica i voditeljica, radila je i na sinkronizaciji crtanih filmova, a svoj glas posudila je Bloom, jednoj od popularnih winxica. Privatno, Lorena uživa u vezi s dugogodišnjim dečkom Markom Đurkovićem s kojime je počela voziti reli utrke, i to kao njegov suvozač.

'Živim u sadašnjosti i maksimalno se trudim oko svega što radim. Sretna sam što ima priliku raditi ono što zaista volim i uživam u tome, a kada se nešto radi sa srcem, o onda mora ispasti dobro', zaključuje simpatična Lorena.