tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+8
Split
+11
Dubrovnik
+12

ONCE UPON A TIME

Američka hit serija 'Jednom davno' stiže i kod nas

Serija 'Once Upon A Time' hit je u Americi, a svoju premijeru ima u ponedjeljak 5. ožujka na Fox Lifeu u 21 sat

Datum objave:
5.3.2012 11:52

Zadnja izmjena:
5.3.2012 13:56

I živjeli su sretno do kraja života... Ili su tako barem svi mislili. Emma Swan (Jennifer Morrison, 'Dr. House') zna se brinuti za sebe. Ona ima 28 godina i plaća jamčevine svojim klijentima. Bila je prepuštena samoj sebi od najranijih dana. No kada je Henry (Jared Gilmore, 'Momci s Madisona'), sin kojega je davno dala na posvajanje, pronađe, sve se promijeni. Henry sada ima deset godina i očajnički mu treba Emmina pomoć. On vjeruje da Emma zapravo dolazi iz alternativnog svijeta i da je ona Snjeguljica (Ginnifer Goodwin, 'Velika ljubav') i izgubljena kći Princa (Josh Dallas). Prema njegovoj knjizi bajka, poslali su je od kuće kako bi je zaštitili od kletve zle kraljice (Lana Parrilla), kletve koja je zauvijek zatočila likove iz svijeta bajke, zamrznula ih u vremenu i dovela u naš moderni svijet.

Serija 'Once Upon A Time' koja svoju premijeru ima u ponedjeljak 5. ožujka na Fox Lifeu u 21 sat.

Jednom davno

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr