TV DANIJELA TRBOVIĆ:

'Helga Vlahović postavila je temelje u našem poslu'

  • Autor: M. C.
  • 27.2.2012 21:22:31
  • 27.2.2012 17:40:07

Prijatelji i poslovni suradnici legendarne voditeljice Helge Vlahović, koja je u ponedjeljak u 15 sati preminula nakon trogodišnje borbe s karcinomom maternice, ne mogu riječima izraziti žalost zbog njezina odlaska

Voditeljica Helga Vlahović nedavno je završila u Vinogradskoj bolnici nakon što joj se pogoršalo stanje uzrokovano karcinomom maternice s kojim se borila posljednje tri godine, a prijatelji i kolege sa šokom su primili tužnu vijest.

'Ne znam što bih rekao osim da sam šokiran. Znao sam da je bolesna, ali nisam mislio da bi to tako brzo išlo. Radio sam s njom puno emisija, to je bila jedna krasna suradnica i prijateljica', tužno nam je rekao također legendarni voditelj Oliver Mlakar te istaknuo da su se dobro slagali i kao poslovni suradnici i prijatelji.

'Uvijek sam Helgu Vlahović povezivala s Novom godinom, novogodišnjim koncertom u Beču i maminim delicijama. Ona je bila dio mog odrastanja', rekla nam je voditeljica Danijela Trbović te naglasila da je Helga Vlahović bila i gošća u njezinoj emisiji '8. kat', a divila joj se kao starijoj i uspješnoj kolegici koja je postavila temelje u voditeljskom poslu.

Dugogodišnja prijateljica i suradnica Helge Vlahović, Jasmina Nikić komentirala je da je nažalost u prevelikom šoku te će tek za neko vrijeme moći sve gledati s odmakom i sjećanjem na Helgu Vlahović.

'Radili smo otkad sam došla iz Dubrovnika pa do prije par godina. Mogu vam reći da mi ne ide u glavu da Helge više nema. Suvišna je svaka riječ o njoj i, ako je netko imao sve, onda je to bila ona. Imala je karizmu, znanje, talent, izgled', rekla je Ana Brbora-Hum. Istaknula je da je legendarna voditeljica imala mnogo vrlina, pa i to da nikoga nije opterećivala svojom bolešću do zadnjeg trenutka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više