I ANTONIJA PROPJEVALA

U showu 'Hrvatska traži zvijezdu' ostalo 11 kandidata

18.04.2009 u 12:24

Bionic
Reading

U prvoj emisiji glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' uživo pred publikom i žirijem u studiju nastupilo je 17 mladih kandidata. Premda ih je za prolaz bilo predviđeno deset, predsjednik žirija Tony Cetinski poklonio je i 11. kandidatu prolaz, za što je voditeljica Antonija Blaće morala i sama pokazati svoje pjevačke sposobnosti

Matej, Zoran, Iva, Bojan, Carla, Anđela, Sementa, Nikolina, Manuela, Barbara i pridruženi član Duško kandidati su koji idu dalje u televizijskom showu 'Hrvatska traži zvijezdu', neki zahvaljujući Jeleni, Tonyju i Foxu, a neki zahvaljujući publici.

U live prijenosu u studiju RTL-a predstavilo se 17 mladih talenata koji su prošli u uži izbor. Bilo je svega, od nježnih laganica, preko pop poskočica, do ozbiljnog rokerskog divljanja po pozornici.

Neposredno prije trenutka odluke voditeljica Antonija Blaće je ustvrdila da će se žrtvovati i otpjevati nešto samo ako žiri pusti još kojeg kandidata jer su joj u pripremnim emisijama svi prirasli srcu. Premda to nitko nije očekivao, predsjednik žirija je odlučio dati i jedanaestom kandidatu prolaz.

Tony Cetinski je na koncu rekao da 'ovo nije normalan show' i da on 'nije normalan predsjednik žirija' te će zato pustiti još jednog kandidata. No, Antonija je morala održati svoje obećanje, pa je sigurnim glasom zapjevala refren Tonyjeve pjesme 'Blago onom tko te ima' na oduševljenje kandidata i publike.

Zoran Mišić, koji je na pozornici izveo pjesmu 'Paradise city' grupe Guns 'N' Roses osvojio je najveći broj glasova gledatelja, a priznao je da je to nije očekivao. 'Ponosan sam na to što je toliko ljudi glasalo za mene. Otpjevao sam malo lošije nego što sam mislio da mogu, tako da sam bio na iglama, ali sam jako zadovoljan ishodom', rekao je Zoran.