PJESMA ZA EUROSONG

Pogledajte kako će izgledati Ninin nastup na Dori

18.02.2012 u 11:07

Bionic
Reading

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, u petak navečer je u studiju HRT-a održala generalnu probu uoči subotnje Dore te otkrila nove detalje o pjesmi s kojom će nastupiti u Azerbajdžanu

'Sve je spremno, sve detalje smo uvježbali na generalki, ništa ne prepuštamo slučaju jer sutra na HRT 1 idemo uživo, svi moji gosti su večeras došli, osjeća se pozitivna atmosfera i napravit ćemo show za pamćenje', rekla je Nina.

Pripreme za Doru traju doslovce od jutra do sutra, vježbe su trajale svakoga dana i gledatelji će, najavila je Nina, vidjeti jednu drugačiju priču.

'Željela sam vrhunske muzičare, fantastične goste, plesače u koje sam se odmah zaljubila, imamo samo ženske gudačice. Sastavili smo najbolje sastojke kako bismo donijeli najljepšu jagodu, odnosno našu pjesmu za Euroviziju', rekla je Nina najavljujući spektakularan show.

Kako će pjesma biti ekskluzivno predstavljena na Dori, Nina nije mogla otkrivati previše detalja, no kazala je da je pjesma posebna i nije kopija ničega do sada viđenoga. 'Mislim da je ova pjesma jedina u sebi objedinila i snagu i emocije i to će biti dobitna kombinacija', najavila je.

S Ninom su na probi bili plesači iz plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory te plesači Ivone Perkov i plesnog studija Tala.

Da je sve spremno za subotnju Doru, potvrdila je i urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi. 'Sve je uvježbano i spremno, mislim da smo televizijski iznjedrili nešto što dugo vremena nismo imali, ovo će biti veličanstveni scensko-glazbeni spektakl jedinstven po svojem formatu', rekla je.

Ninini gosti ove subote u studiju HRT-a bit će jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić, predstavnice Makedonije i BiH Kaliopi, odnosno Maya Sar, te Hari Varešanović i Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu.