TV BRUNA BEBIĆ-TUDOR

Uloga u 'Larinom izboru' me obogatila

Glumica koja u 'Larinom izboru' tumači lik profesorice klavira Blanke Bilić, rastala se prije pet i pol godina, što joj je pomoglo da sazrije, piše Glorija. Glumica se zbog serije, rad na kojoj ju je obogatio, privremeno preselila u Zagreb

'Razvod mi je pomogao da sazrijem jer sam uvidjela koliko sam uvijek računala na tradicionalnu podjelu u kući. Dotad nikad nisam, na primjer, sama registrirala auto, zabijala brokve ili raspravljala s meštrima', rekla je Bruna Bebić-Tudor za Gloriju.

U vrijeme razvoda, Brunina kći je pohađala prvi razred gimnazije, a sin prvi razred osnovne škole: 'Bili su u najosjetljivijim godinama, a muž i ja trudili smo se da nam djeca, a ne razvod, budu najvažnija.'

Bruna se zbog uloge u Larinom izboru na neko vrijeme preselila u Zagreb, ostavivši sina bivšem suprugu te se doselivši kćeri koja u Zagrebu studira glumu. 'Nisam previše razmišljala. Sin je u sigurnim rukama, a ja sam se zaželjela promjene', rekla je.

'Ima danas u teatru i previše pretencioznih projekata oko kojih se diže velika buka, a ostaje samo površnost. Ovdje se barem ne laže. A dobri glumci mogu samo podići kvalitetu, poput izvrsnih Edite Karađole, Marije Kohn i Helene Buljan uz, naravno, mladu ekipu. Uz njih se i ja osjećam bogatijom', dodala je Bruna Bebić-Tudor.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više